Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy pici babával hogyan kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pici babával hogyan kell viselkedni, bánni?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki tetszik és elkezdtem Vele barátkozni, van egy nagyon aranyos 1 éves lánya...

Eddig Facebookon beszélgettünk, de óhatatlan, hogy előbb-utóbb személyes találkozóra kerüljön a sor, hogyan kell egy babával bánni, viselkedni?

Nagyon tartok ettől a részétől... :(

26/F

2021. febr. 28. 11:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne aggódj emiatt, ha olyan pici a baba, úgysem fog otthagyni vele téged egyedül :) Amúgy lehet vele "beszélgetni", ilyen korban már figyelnek arra, amit mondasz, mesét olvasni, játszani, de ezek a kapcsolat legelején még nem igazán releváns dolgok.
2021. febr. 28. 11:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy egy éves már nem pici baba, olyankor már a többség jár, kezd beszélni. Simán tudsz vele játszani, labdázgatni, mesét olvasni, de ezeket majd úgyis kitapasztalod, nyugodtan mondd el a lánynak, hogy nincs tapasztalod babákkal és idő kell, hogy hozzászokj :) Mielőtt nővéremnek megszületett a gyereke, én sem tudtam mit kezdeni a babákkal, aztán “beletanultam”.
2021. febr. 28. 13:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne láss bele mini felnőttet, de semmibe se nézd. Pl. köszönj neki, mosolyogj rá, de ne akadj ki, ha épp kiakad tőled, mert ijesztő a szakállad vagy elfáradt. És persze nem fogja értékelni, ha drága ajándék, mert lehet, hogy a csomagolása lesz az érdekesebb, és pláne nem érzi ha csak idézőjelben mondasz valamit. Szerintem segít, ha utána olvasol, milyen, hol tart egy egy éves gyerek - anyuka is el fog olvadni a műveltségedtől.

[link]

[link]

[link]

2021. febr. 28. 13:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell túl gondolni. Nyugodtan mondd el az anyjának hogyan állsz a gyerekekkel. Ha már nem sír ha meglát, akkor lehet simogatni a fejét/hátát, ölbe lehet venni valami könyvvel/játékkal, “legózni” is lehet.

30F egy 3 éves lány apja

2021. febr. 28. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!