Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkednek így a fiúk?(netes ismerkedés)
Visszakérdezek: Miért viselkednek egyes lányok úgy, hogy felvetem a randi ötletét, egyből igent mondanak, írják, hogy már alig várják a találkozót, aztán még sem jönnek el és még az is derogál nekik, hogy leírják, bocsi de mégsem? Még 18-23 éves korosztály is!
Amúgy a kérdésedre válaszolva, lehet összekeverik a szerelmet a szexuális vonzalommal. Vagy tényleg ennyi idősen is éretlenek, nem tanították meg őket mi az udvarlás sorrendje.
A szerelemnek is vannak fokozatai. Bár eleinte inkább csak vonzalomnak hívnám, de a lényegen ez nem változtat. Ez nem egy kétállapotú mennyiség, hogy vagy totálisan odáig vagyok érte, vagy egyenesen gyűlölöm.
A személyiséged pedig távolról is meg- és kiismerhető. Ha ezt nem tudod megérteni, akkor nem a hódolóid az éretlenek. ;)
Nem azzal van a baj, hogy ki mutatják a vonzalmat vagy, hogy egyáltalán vonzódnak... De én azt nem nevezném szerelemnek... Az meg megint nyilván más dolog, hogy chaten igenis máshogy viselkedik az ember. Több ideje van át gondolni, hogy mit válaszol és ezáltal szerintem eleve egy sokkal jobb képet ad magáról mint mondjuk élőben. Meg eleve az, hogy még első randin se mondunk olyat egymásnak, hogy "szeretlek". Nem azért mert ez a szabály, csak egyszerűen korai.
#4 igazad van rosszul fogalmaztam, nem minden fiú ilyen. Egy csomó olyan is akad akikkel lehet érdemben ismerkedni és eljutunk a találkozásig.
Tehát pusztán a megnevezésen rágódsz.
Akkor viszont azt is tudod, hogy a "szeretlek", és a "szerelmes vagyok beléd" egész más jelentésárnyalatú is lehet. A "szeretlek" jelenthet egy nagyon mély kedvelést is, ami azért még nem szerelem.
" chaten igenis máshogy viselkedik az ember"
A magad nevében, ha kérhetném! :)
De a megoldás egyszerű: ne valami értelmes, és főleg ne érzelmes embert keress, hanem valami fagyos tuskót, vele biztosan tökéletes pár lesztek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!