Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Egynemű pároknál tovább tart...

Egynemű pároknál tovább tart míg valóban párként viselkednek, mint ellenkező neműeknél?

Figyelt kérdés
Összehasonlítva a kettőt, van-e különbség e tekintetben?

2020. júl. 13. 19:46
 1/5 anonim válasza:

Nem túl éles a határ, de mivel férfiként férfi párjaim voltak, sokkal rövidebb kapcsolatok voltak,mint az ismerős hetero pároknál.

És minden esetben megcsalás és hűtlenség miatt lett vége, és nem miattam.

Embere válogatja...

2020. júl. 13. 19:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem is a kapcsolatra magára gondolok, mert azt tényleg embere válogatja.
2020. júl. 13. 21:47
 3/5 anonim válasza:
Szerintem egyneműeknél kevesebb randi kell,hogy olyanok legyenek,mint egy pár,míg ellenkező nemnél azért ott van az az elvárt. Kicsit hamarabb meg van az a szorosabb kötelék,ahogy én látom az egyneműeknél,míg ellenkező nemnél amúgy is ott a nagyobb ellentét,meg nehezebb kiépíteni a bizalmi kapcsolatot. De annyiból ez is más,hogy egyneműnél így néz ki sokszor barátibbnak a kapcsolat,míg ellenkező nemnél kapcsolat kapcsolatnak😂
2020. júl. 14. 18:59
 4/5 anonim válasza:
Nem biztos, hogy jól értelmezem a kérdést, de szerintem az egynemű párok esetében sokszor több idő kell, hogy nyíltan felvállalják a kapcsolatukat. Ebből a szempontból végülis több idő kell, amíg valódi pártként viselkednek, bár persze ez attól is függ mit jelent szerinted a valódi pár :)
2020. júl. 14. 19:23
 5/5 A kérdező kommentje:

Igazából a kérdés oka az, hogy éppen egy ilyen helyzetben vagyok. Mármint ismerkedünk és randizgatunk. Viszont részéről még nem alakultak ki komolyabb érzések is, azért voltam kíváncsi, hogy mi a szokásos.

Persze nem fogom a körmömet lerágni, mert mi mondjuk 1 hónap után még nem csókolóztunk vagy nincs még hűde szerelem. Mert a szerelemtől eltekintve ugyanúgy ölelkezünk, összebújunk, beszélgetünk, én már puszit az adtam az arcára... :) Amíg évezzük a helyzetet és haladunk, addig szerintem nem számít ez annyira, mivel nem egy közösen elfogadott evidencia szerint alakulnak ki a kapcsolatok. Egyik ismerősöm például kb fél évig randizgatott, beszélgett a kiszemeltjével, mire kimondták, hogy járnak.

Köszönöm mindenkinek a választ! :D

2020. júl. 15. 11:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!