Egynemű pároknál tovább tart míg valóban párként viselkednek, mint ellenkező neműeknél?
Nem túl éles a határ, de mivel férfiként férfi párjaim voltak, sokkal rövidebb kapcsolatok voltak,mint az ismerős hetero pároknál.
És minden esetben megcsalás és hűtlenség miatt lett vége, és nem miattam.
Embere válogatja...
Igazából a kérdés oka az, hogy éppen egy ilyen helyzetben vagyok. Mármint ismerkedünk és randizgatunk. Viszont részéről még nem alakultak ki komolyabb érzések is, azért voltam kíváncsi, hogy mi a szokásos.
Persze nem fogom a körmömet lerágni, mert mi mondjuk 1 hónap után még nem csókolóztunk vagy nincs még hűde szerelem. Mert a szerelemtől eltekintve ugyanúgy ölelkezünk, összebújunk, beszélgetünk, én már puszit az adtam az arcára... :) Amíg évezzük a helyzetet és haladunk, addig szerintem nem számít ez annyira, mivel nem egy közösen elfogadott evidencia szerint alakulnak ki a kapcsolatok. Egyik ismerősöm például kb fél évig randizgatott, beszélgett a kiszemeltjével, mire kimondták, hogy járnak.
Köszönöm mindenkinek a választ! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!