Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen függőség az amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen függőség az amit elfogadnál a párodon és nem zsarolnád azzal hogy elhagyod ha nem áll le?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy felül írja a többi tulajdonsága

2021. febr. 27. 12:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyetlen függőséget sem fogadok el. Ha azután lesz függő, vagy vele vagyok, próbálok neki segíteni, de nem hajlandó semmit sem tenni azzal a jeligével, hogy "nem akarom, ez van, ezt kell szeretni, nyazsgem", akkor elhagyom, tök mindegy, mióta voltam vele együtt. Gondolom, ő sem maradna velem, ha hirtelen elkezdenék durván féltékenykedni, vagy felszedek 40 kilót nagy zabálások közepette - érthető módon. Nem akarok függővel összejönni, nem akarok vele együtt élni, nem olyannak ismertem meg. És igen, az én életemre is kihatással van a függősége (vagy idő nem marad rám, vagy az én egészségemet, biztonságomat veszélyezteti), nemcsak a sajátjára.
2021. márc. 24. 12:40
 12/13 anonim ***** válasza:
11-es: hozzáfűznivalóm - látom, hogy a koffein vezet magasan a tolerálhatók között. Na nekem van egy barátnőm, aki effektíve függő. Tuti nem akarnék olyan embert magam mellett. Konkrétan rosszul van, ha nem issza meg a napi 3. kávéját, fáj a feje stb., olyan, mint a mosott szar.
2021. márc. 24. 12:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Az 1. öt nem zavarna, az utolsó 2 igen.
2021. márc. 24. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!