Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen függőség az amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen függőség az amit elfogadnál a párodon és nem zsarolnád azzal hogy elhagyod ha nem áll le?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy felül írja a többi tulajdonsága

2021. febr. 27. 12:48
A kérdező szavazást indított:
Alkohol
Nikotin
Koffein
Drog
Gyógyszer
Szerencsejáték
Állandóan mással akar szexuális kapcsolatot
Csak a karrier érdekli
46 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35%
Az összes a felsoroltak közül.
2021. febr. 27. 13:02
 2/13 anonim ***** válasza:
81%

Semmilyen függőséget nem tolerálok, főleg ha az törvénytelen és/vagy önpusztító.

De nem zsarolnám, mert nem jönnék össze ilyen emberrel. Az nem mentesítő tényező, hogy vannak jó tulajdonságai is. Sok olyan ember van aki nem függ a fent felsorolt dolgoktól es még ráadásuk tele van jó tulajdonságokkal.

2021. febr. 27. 13:33
 3/13 A kérdező kommentje:
Na de mi van ha azután lesz függő hogy évek óta vele vagy?
2021. febr. 27. 13:34
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket sem nagyon tolerálnám a felsoroltak közül, talán a legenyhébb a koffein és a nikotin.
2021. febr. 27. 13:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha az után lesz függő ahogy már összejöttünk? Úgy ezek közül csak a koffeint.

Egyébként a nikotint is ha már dohányosként ismertem meg, de utólag rászokást nem fogadnám el valószínűleg.

Az összes többi kizáró tényező.

2021. febr. 27. 13:43
 6/13 anonim ***** válasza:
85%

Csak a koffein. Nem is lenne fair nem elfogadni, hozzám a reggeli kávém előtt suttogni se lehet :)

Ha a kapcsolatunk közepén kialakít valami durva függőséget, és nem hajlandó élni nélküle, akkor elhagyom. (Koffein, rágó, stb nem tartozik ide.) Nem vagyok köteles az életemet feláldozni neki. Csak a közeli családomban 4 házasság volt alkoholfüggő házastárssal, az ellenségemnek se kívánok olyan életet.

Lehet lepontozni, akkor se fogom az életem tönkretenni egy függő miatt.

23N

2021. febr. 27. 14:48
 7/13 anonim ***** válasza:
98%
Egyiket sem tolerálnám, ha függőségig jut a dolog. Nem azzal van a baj, ha megiszik napi 1-2 kávét, vagy hétvégén lecsúszik egy doboz sör. De aki már függőségig jut bármelyikből, az igenis veszélyforrás, elsősorban magára. nem zsarolnám, mert össze sem jönnék ilyennel. Ha pedig évek múlva lenne függő, akkor sem zsarolnám: egyszer mondanám el neki, hogy vagy segítséget kér és leszokik, vagy megyek. Ez nem zsarolás, csak puszta tényközlés.
2021. febr. 27. 15:16
 8/13 anonim ***** válasza:
Nálam a koffein, nikotin, gyógyszer nem gond. Alkoholnál bűzlik, nem tudnék hozzá érni, a drog meg.. ki tudja, mit adnak el neki ilyen néven. Azt kihagynám. Megcsalás csak egyszer fordul elő, már dobom is ki a cuccait az ablakon. Szerencsejáték.. pénzbe nem tolerálnám, mert csak bukna, a függő NEM tud jól játszani. 10 éve pókerezek, minden lépést megfontolok. A függő mindig kockáztat, én nem. Karrier.. ha eltart, akkor csinálhatja felőlem. 20/l
2021. febr. 28. 01:14
 9/13 anonim ***** válasza:
8%

#8 vagyok

Utóirat: gyógyszerfüggő voltam. Exem megzsarolt, hogy vagy az, vagy ő. Azt mondtam neki, hogy rendben.. a gyógyszert otthon hagytam, én mentem a csávóhoz egy hétre. Nézze végig. 4. nap kezdett kérlelni, hogy szedjem be, ami kell... soha többet nem jött elő a leszokással.

2021. febr. 28. 01:18
 10/13 anonim ***** válasza:
Ami nem bódító és tudatmódosító hatású, azt tolerálnám (kávé, cigi, sz.gép játék, ps) de ami pénzégető, mint pl. Szerencsejáték azt nem annyira :D. Amíg nem annyira súlyos, addig a mobiltelefon, Játék függőséget is elfogadom úgyahogy, a koffeinben meg a mobil nyomkodásban pl. én is ludas vagyok, így nem várom el a páromtól sem, hogy mondjon le ezekről
2021. márc. 23. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!