Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek egy láncdohányossal?
Figyelt kérdés
2020. dec. 29. 21:17
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
58 szavazat
1/13 anonim válasza:
Mivel én is dohányzom, így igen. Mondjuk mit takar a láncdohányos neked? Napi hány szál? Nekem 1 doboz azért elég 1,5-2 napra.
Ha amúgy igényes vagy és nem cigiszagúak a ruháid, nem mentek tönkre miatta a fogaid, stb. Akkor igen.
2/13 anonim válasza:
A lancdohanyos kb egymas utan gyujtja a cigiket..
Ismerek ilyen szemelyt, napi 3 dobozt sziv el, ami nem csupan a fogain latszik meg...
Olyan pedig nincs, hogy valaki lancdohanyos es ne erezni rajta a kemeny cigi szagot. Szinte a bore is beissza..
Kizaro ok!
3/13 anonim válasza:
Azért belegondolni is rossz, hogy egy ilyen ember mennyi pénzt füstöl el egy hónapban. Abból azért sokminden mást is lehetne fizetni, így ez idővel tuti veszekedés tárgya lenne.
4/13 anonim válasza:
Erre alapvetően nemet válaszoltam volna, aztán másfél hónappal ezelőtt mégis összejöttünk egy fiúval, aki elég sokat cigizik. Viszont úgy vagyok vele, hogy ez az egyetlen rossz tulajdonsága, szóval elnézem.
6/13 anonim válasza:
nem hinnem, mivel en nem dohanyzom es szamomra igencsak taszito is a cigi, erezni is a masikon, hajan, ruhain, kezen, szajan.. plusz idegesitene is, hogy allandoan ragyujtana uton-utfelen.
8/13 anonim válasza:
#1 te nyilván nem fogod érezni a szagoz, mivel te is füstölsz mint egy gyárkémény. :)
Láncdohányosssal? Nem. Lol
9/13 anonim válasza:
Kizárt dolog, mivel asztmás voltam régen és még mindig nagyon zavar az erős füstszag, por, ilyesmi. Folyton kapar a torkom a cigiszagtól, az orromat csípi, meg hát büdös, káros, beissza az én ruhám/hajam is, tehát nem csak magát rombolja. Plusz az a pénz, amit elver erre.. hát, arról nem is beszélve, hogy látszik az arcán/fogain, aki dohányzik.
10/13 anonim válasza:
Csak akkor ha mellé anyagilag csudamod el van eresztve. A dohányzás nagyon drága hobbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!