Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most a pasik tényleg tudnak szerelmesek is lenni egy lányba, és nem csak megba*ni? Mert én már nem tudom :S
Téged, nem mert a kérdésedből nyilvánvaló, hogy téged nem az illető személyisége érdekel, hanem az, hogy olyan férfi szeressen téged, aki téged értékel. De a szerelem krvára nem arról szól, hogy mit tudsz kapni. Az egy érzés amit valaki felé kibocsátasz és adni akarsz neki. Igen, ha ezt megérzi fog szeretni.
Ameddig csak egy random arc kell aki miatt értékesnek érezheted magad, mert nincs önbizalmad, addig csak olyan random arcok fognak jönni akik meg akarnak dugni, hogy menőbbnek tűnjenek a haverjaik előtt, vagy a saját lelkét férfiasságát érezze rendben.
A másikra kell figyelni nem magunkra. Az nem szerelem, amikor önzők vagyunk.
utolsó: tudnak bizony.
Köszi amúgy a válaszokat
22:24-es vagyok.
Nem érzem magam lúzernek, egyszerű kérdés volt, mert sajnos a többség bizony ezt mutatja. Az pedig, hogy az embernek van igénye és igyekszik a legjobb életkörülményeket megteremteni magának, ami akarva akaratlanul is látszik, azthiszem nem lúzerség.
Másrészt, minden tiszteletem azoké a Nőké, akik valóban Nőként viselkednek, Férfit keresnek maguk mellé, nem olyat aki rózsaszín nadrágot hord és "W", mert az a menő, hanem azokat részesítik előnyben, akik Férfiként viselkednek.
És igen, mi Férfiak is tudunk szerelmesek lenni, nem is kicsit, de ugyanennyire tudunk csalódni is és átélni a megaláztatást, erre nem csak a Férfi nem képes.
Sajnos elég negatív a tapasztalat, ugyanis az ember bármennyire kedves, udvarias, megadja a tiszteletet, valahogy pont azok viszik a pálmát, akik bunkók, megalázóak és még csak egy sort sem tudnak helyesen leírni.
Talán így érthetőbbé vált az imént adott, vagyis feltett kérdésem, ami valóban nem kedves arra a bizonyos közegre nézve aki valóban normálisak. Tőlük elnézést kérek, de van akikkel szemben akkor is fenntartom ezt a dolgot.
21/F
Igen, bizony ez így van. Mindent megteszel egy lányért, ő pedig le se sz.r téged, és a bunkókba 'szeretnek' bele. Aztán meg jönnek sírni, hogy őket senki sem szereti. Ki érti őket?
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!