Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most a pasik tényleg tudnak szerelmesek is lenni egy lányba, és nem csak megba*ni? Mert én már nem tudom :S
Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 21:14
1/17 anonim válasza:
apám csak megb*szta anyám és csak poénbol vannak együtt 25 éve.
2/17 anonim válasza:
a férfiak is szoktak szerelmesek lenni.. igen.. én is ezt hallottam.. :)
3/17 anonim válasza:
pff, mert te csak olyanokat ismersz akik megakarnak basznI...
4/17 anonim válasza:
Egyesek meg poénból lesznek öngyilkosok, mikor elutasítja őket egy-két lány.
5/17 anonim válasza:
1 egyed alapján ne általánosíts. Vagyunk még olyanok, akik szeretni is tudnak, csak lassan már rezervátumban kell keresni minket.
6/17 grafik válasza:
Tudnak, két éve egy csajon jár a fejem... szar ügy úgy lenni valakivel h. közben vissza-vissza gondolok rá.
F/18
7/17 anonim válasza:
Mostanság nem tudom... Eddig két kapcsolatom volt, egyikben csak később lett szex, de mikor megtörtént, azután szinte csak az tartott minket össze, másra nem is kellettem neki miután megszerzett. Nem tanultam belőle, legutóbbi kapcsolatomban hamar feküdtünk le, és utána nem volt olyan alkalom, amikor nem kért volna, hogy legyen valami szexuális jellegű dolog köztünk. Egyszer viszont bejelentette, hogy már nem szeret és kész. De persze remélem van olyan, aki nem tesz ilyeneket, csak róla elhittem hogy más, és így nem bízom meg senkiben.
8/17 Kokolino válasza:
Hát én fiú vagyok és tudunk szerelmesek lenni max. nem tudjuk kifejezni magunkat... Én pl. nem akarok többet szerelmes lenni :D
9/17 anonim válasza:
És a lányok tudnak szeretni egyáltalán?!
19F
10/17 anonim válasza:
ja, a lányok tudnak szeretni. csak az első kapcsolatban megsebzik magukat, mert iylenkor mindent odaadnának a szeretett fiúért, aki iylenkor általában semmibe veszi őket, és ezért a többi kapcsolat a taktikázásról fog szólni, és a lányok sokkal ridegebbek lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!