Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek a feladata a csekkek feladása és az otthoni dolgok “észben tartása” intézése ?
Eddig nem volt munkám, előtte meg egyetemista voltam, most olyan a munkám ami mellett már nem tudom ezt is megoldani , de pàrom meg el lazáskodja...
Off a vészhelyzet miatt tényleg tovább érvényesek a műszaki vizsgák ? Vagy azokra nem vonatkozik ?

Mindenkinek. Mindenki ott él abban a házban, ezért közös érdek, hogy ezek el legyenek végezve. Az, hogy hogy osztjátok fel, a ti dolgotok, de szerintem az gáz, hogy a párod nem csinálja meg, hiába tudja, hogy neked nem mindig fér bele az idődbe.
Nálunk nincs kavarodás, mert megbeszéled vele, hogy figyelj, a héten nekem nem fér bele, légy szíves péntekig a csekket kifizetni, kösz. Max mondja, h neki se jó és akkor megbeszélitek, mi működik mindenkinek. Olyan nincs, hogy senki nem ér rá elszaladni a postára.
Amúgy meg nem tudom, hol élsz, de pl. én is dolgozok 4-ig legalább, a környéki posta, pont akkor zár, ilyenkor fogom a kis s-ggem és elviszem abba, amelyik nyitva van tovább.

A csekket telefonon is be lehet fizetni, csak le kell tölteni egy alkalmazást. Ha a 66 éves apámnak megy, nektek is menni fog.
Utalásnál pedig senki nem von le semmit, az a csoportos beszedés (kb 8 éve fizetek így több dolgot, sose volt problémám). Ha utalsz, akkor annyi tűnik el a számládról, amennyit beírsz a netbankba. A számlaszám a csekken is rajta szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!