Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek a feladata a csekkek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek a feladata a csekkek feladása és az otthoni dolgok “észben tartása” intézése ?

Figyelt kérdés

Eddig nem volt munkám, előtte meg egyetemista voltam, most olyan a munkám ami mellett már nem tudom ezt is megoldani , de pàrom meg el lazáskodja...

Off a vészhelyzet miatt tényleg tovább érvényesek a műszaki vizsgák ? Vagy azokra nem vonatkozik ?

2021. febr. 26. 10:58
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Utalásra nmtudom àt tudunk e állni mert nem a mi nevünkön van minden mivel albérlet.
2021. febr. 26. 12:02
 12/23 anonim ***** válasza:

Nekünk így ez korrektebb volt.

Ha valamelyikünknek nagyon nem volt ideje (ami azért elég ritkán volt, mert Bp-n laktunk / lakom még most is, itt van posta nyitva szombaton is), akkor a másik odaadta a pénzt. Meg ugye most már van online fizetés is, legalábbis azoknál a szolgáltatóknál, ahonnan nekem jön számla.

2021. febr. 26. 12:03
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk egyszerű. Kirakjuk a "helyére", egy látható helyre, ami mellett elmegyünk, és aki megy a postára, az elviszi.

Online? Volt, majd 1 évig. Ez alatt kaptam kuka felszólítást, meg áram fenyegetést vagy 3X. Utána le is mondta. Azóta ott a csekk, és ha kérnék, már küldöm is egy aznapi újsággal beszkennelve.

2021. febr. 26. 12:08
 14/23 anonim ***** válasza:
Nekem fura amit írtok, nekünk se a mi nevünkön van a ház meg a villany pl., mégis befizetem online és küldenek rendes számlát.
2021. febr. 26. 12:12
 15/23 A kérdező kommentje:

Az utalós dologtól én tartok sokan dicsérik, de sokan szidják is pl kétszer emelt le valamit vagy épp nem emelte le és felszólítás jött....

A csekk jön de nem a mi nevünket.

2021. febr. 26. 12:16
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi a legtöbb dolgot online intézzük, ha valami feladni való van a párom intézi, mivel neki rugalmas a munkahelye így könnyebben megoldja. Amúgy én vagyok a nő.

A másik kérdésedre: a vészhelyzet megszűnésétől számított 60 napig nem szükséges személyi okmányokat, műszakit hosszabbítani, de csak belföldön érvényes.

2021. febr. 26. 12:34
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek
2021. febr. 26. 12:35
 18/23 anonim ***** válasza:
75%
Ez is csak egy a megannyi hazimunka kozul. Amig ketten csinaltuk mindig kavarodas volt. Igy magamra vallaltam, 2 ket hetente fel ora alatt elinteztem es onnantol nem volt gond vele. En voltam a ferfi.
2021. febr. 26. 12:52
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk csak én intézem, mert szeretem kézben tartani a dolgokat, és a párom állítása szerint nekem jobban megy az észben tartás. Online csináljuk, de ha csekk lenne, és ő járna gyakrabban a posta felé, akkor a kezébe nyomnám, majd, amikor visszajött megkérdezném elintézte-e. Ha a határidő előtti napig sem sikerül, akkor elmennék magam. Magyarul akkor is úgy csinálnánk szerintem, hogy egy ember tartsa észben az egészet, de attól még magát a feladatot kiadhatja.

Mi is albérletben lakunk egyébként, megadták a belépési adatokat, így tudjuk intézni. Esetleg kérdezzetek rá, így nem megoldható-e. Ők is figyelik, tudnánaj fugyelmeztetést küldeni.

2021. febr. 26. 13:31
 20/23 anonim ***** válasza:
94%

Azért a mai világba nem nagy ördöngősség a csekkeket befizetni. De ha ennyire nem tudtok ezen megegyezni, akkor majd ha kikacsolják a szolgáltatásokat, akkor rögtön észben fogjátok tartani.

Amúgy meg nyilván azé a feladat aki kezeli az otthoni pénzügyeket.

2021. febr. 26. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!