Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek a feladata a csekkek feladása és az otthoni dolgok “észben tartása” intézése ?
Eddig nem volt munkám, előtte meg egyetemista voltam, most olyan a munkám ami mellett már nem tudom ezt is megoldani , de pàrom meg el lazáskodja...
Off a vészhelyzet miatt tényleg tovább érvényesek a műszaki vizsgák ? Vagy azokra nem vonatkozik ?

Nekünk így ez korrektebb volt.
Ha valamelyikünknek nagyon nem volt ideje (ami azért elég ritkán volt, mert Bp-n laktunk / lakom még most is, itt van posta nyitva szombaton is), akkor a másik odaadta a pénzt. Meg ugye most már van online fizetés is, legalábbis azoknál a szolgáltatóknál, ahonnan nekem jön számla.

Nálunk egyszerű. Kirakjuk a "helyére", egy látható helyre, ami mellett elmegyünk, és aki megy a postára, az elviszi.
Online? Volt, majd 1 évig. Ez alatt kaptam kuka felszólítást, meg áram fenyegetést vagy 3X. Utána le is mondta. Azóta ott a csekk, és ha kérnék, már küldöm is egy aznapi újsággal beszkennelve.

Az utalós dologtól én tartok sokan dicsérik, de sokan szidják is pl kétszer emelt le valamit vagy épp nem emelte le és felszólítás jött....
A csekk jön de nem a mi nevünket.

Mi a legtöbb dolgot online intézzük, ha valami feladni való van a párom intézi, mivel neki rugalmas a munkahelye így könnyebben megoldja. Amúgy én vagyok a nő.
A másik kérdésedre: a vészhelyzet megszűnésétől számított 60 napig nem szükséges személyi okmányokat, műszakit hosszabbítani, de csak belföldön érvényes.

Nálunk csak én intézem, mert szeretem kézben tartani a dolgokat, és a párom állítása szerint nekem jobban megy az észben tartás. Online csináljuk, de ha csekk lenne, és ő járna gyakrabban a posta felé, akkor a kezébe nyomnám, majd, amikor visszajött megkérdezném elintézte-e. Ha a határidő előtti napig sem sikerül, akkor elmennék magam. Magyarul akkor is úgy csinálnánk szerintem, hogy egy ember tartsa észben az egészet, de attól még magát a feladatot kiadhatja.
Mi is albérletben lakunk egyébként, megadták a belépési adatokat, így tudjuk intézni. Esetleg kérdezzetek rá, így nem megoldható-e. Ők is figyelik, tudnánaj fugyelmeztetést küldeni.

Azért a mai világba nem nagy ördöngősség a csekkeket befizetni. De ha ennyire nem tudtok ezen megegyezni, akkor majd ha kikacsolják a szolgáltatásokat, akkor rögtön észben fogjátok tartani.
Amúgy meg nyilván azé a feladat aki kezeli az otthoni pénzügyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!