Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok arról, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, hogy egy nő tartja el a férfit?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 28 éves vagyok, a párom 32. Novemberben elveszítette a munkáját, együtt élünk jelenleg csak én dolgozok. Hálaistennek lekopom, hogy jó munkahelyem van és fent tudom tartani egyelőre magunkat, de egyre jobban zavar, hogy egy munkahely sem felel meg neki amit én találok, vagy amit a szülei ajánlanak neki. Annyit sem tesz meg, hogy elmegy állásinterjúra. Nem iparkodik az én meglátásom szerint, hogy találjon munkahelyet. Pedig az is hatalmas segítség lenne, ha mondjuk 100-150 ezer forintot keresne, és mondjuk a rezsi felét kifizetné és néha eltudna menni saját pénzből vásárolni. Nem mondom, mert az itthoni teendőkben segít kimos, főz, takarít, de na értitek. Megmondtam neki, hogy 3 hónapot kap arra, hogy találjon munkahelyet, ha nem akkor el kell mennie. Egyre jobban idegesít, mert én próbálok gyűjteni, félretenni, de hát így jóval nehezebben megy. Szerintetek adjak neki még időt?
2021. febr. 24. 16:35
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Szabadulj meg tőle mielőbb. Nekem így maradt két fickó is a nyakamon régebben évekre. Még az sem zavarta őket, amikor a végén már kaját sem vettem nekik otthonra, annyira jól elvoltak a langyos semmittevésben. Büdös neki a munka, vagy úgy gondolja hogy pihenget egy kicsit. Aki dolgozni akar, elmegy árufeltöltőnek is, ha nincs más. Ne hagyd hogy heréskedjen, menjen vissza az anyukájához semmittenni.
2021. febr. 25. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!