Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok arról, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, hogy egy nő tartja el a férfit?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 28 éves vagyok, a párom 32. Novemberben elveszítette a munkáját, együtt élünk jelenleg csak én dolgozok. Hálaistennek lekopom, hogy jó munkahelyem van és fent tudom tartani egyelőre magunkat, de egyre jobban zavar, hogy egy munkahely sem felel meg neki amit én találok, vagy amit a szülei ajánlanak neki. Annyit sem tesz meg, hogy elmegy állásinterjúra. Nem iparkodik az én meglátásom szerint, hogy találjon munkahelyet. Pedig az is hatalmas segítség lenne, ha mondjuk 100-150 ezer forintot keresne, és mondjuk a rezsi felét kifizetné és néha eltudna menni saját pénzből vásárolni. Nem mondom, mert az itthoni teendőkben segít kimos, főz, takarít, de na értitek. Megmondtam neki, hogy 3 hónapot kap arra, hogy találjon munkahelyet, ha nem akkor el kell mennie. Egyre jobban idegesít, mert én próbálok gyűjteni, félretenni, de hát így jóval nehezebben megy. Szerintetek adjak neki még időt?
2021. febr. 24. 16:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%

Hát, én ezt a helyzetet biztos nem tűrtem volna 5 hónapig, azért álljon meg a gyászmenet :D. Még ha azt mondaná, hogy szívem, át akarom képezni magam, meg tudjuk-e oldani, hogy x ideig eltarts, addig mindent is megcsinálok itthon vagy valami. De ő kocsikázgatna... :D Ha annyira kocsikázgatna, futárokat csomó helyre keresnek, ott megtehetné, és munkája is lenne.

Én nem adnék több időt, azt mondanám, ha holnap reggel nem kezdi el beküldeni az önéletrajzát mindenhova, ahova kicsit is megfelel, akkor mehet isten hírével.

2021. febr. 24. 16:49
 12/21 anonim ***** válasza:
55%

szerintem ez nagyon szanalmas. oke, van olyan, hogy valaki onhibajan kivul elvesziti a munkajat, de eleve normalis embernek van tartaleka pont az ilyen helyzetekre. nehez elhinni, hogy egy 32 eves ferfinak konkretan 0 ft felretett penze van. ha nem lennel, mi lenne vele, menne az utcara?

ilyenkor a felretett penzebol kene elnie es nem azt varni, hogy a noje tartsa el. illetve azt is nehez elhinni, hogy 3 honap alatt egyetlen munkat sem talalt.. ilyenkor szerintem nem kene annyira finnyasnak lenni. az pedig kulon duhito, hogy ugy tunik, szarik bele es nem probal meg tenni a helyzet ellen.

en adnek neki egy honap hataridot, utana egy forintot se adnek neki, mehet ahova akar.

2021. febr. 24. 16:50
 13/21 A kérdező kommentje:
Igazából neki is volt megtakarítása, csak ő olyan, hogy például mondjuk szereti tortillát (nem tudom, most csak egy példát mondtam) és ő inkább rendel 1500 forintért valamelyik gyorskajáldából kettőt, minthogy elmenne a boltba es 3 ezer forintból vagy ha egy picit megpótolná akkor annyit tudna csinálni otthon, hogy akár maradjon másnapra is. És nem mindegy, hogy 3-4 ezer forint kimegy egy étkezésre egy személynek vagy ki megy több étkezésre 2 személynek. Képtelen gondolkodni, persze, hogy így elmegy a pénz.
2021. febr. 24. 16:52
 14/21 A kérdező kommentje:
És ez csak egy nagyon gyenge példa volt..
2021. febr. 24. 16:53
 15/21 anonim ***** válasza:
83%
A pszichologusok szerint jol jartal el. Nem kell egybol kidobni, de meg kell huzni a hatarokat. Ha addig megoldja, hogy valahogy bevetelhez jusson, akkor oke, ha nem, akkor neked kell dontened a jovotokrol. Nem erdemes se tovabbi idot adni, se valami bena kompromisszumba belemenni, mert magadnak artasz vele.
2021. febr. 24. 16:56
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Második hónapja "tartom el" a férjemet. Váltani szeretne, új dolgot tanul, így egyeztünk meg. Van a számláján megtakarítás, a rezsit továbbra is ő fizeti, minden mást én. Már készül az állásinterjúkra is. Ha még pár hónapig nem dolgozna, akkor is rendben lennénk. Ő is tartott már el engem. Minden nap 7-kor kel, és megy tanulni délután 4-ig. Illetve minden másnap főz. Ha "szarna bele mindenbe", akkor én sem így állnék hozzá.
2021. febr. 24. 17:05
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
hat ez a baj, hogy ezek szerint nem fogta fel, h bevetel nelkul maradt es ugyanazt az eletmodot keptelen folyatatni, mint elotte. normalis ember, igyenkor mehguzza a madzagot es ott sporol, ahol tud. nagyon bosszantana, ha az en pasim lenne ilyen.
2021. febr. 24. 17:14
 18/21 anonim ***** válasza:

Semmi. Nemrég volt egy kérdés, ahol a nő nem dolgozik egy éve,mert ő a szakmáját kívül méltón aluliak érzi ezt,és fel volt háborodva, mert a palija nem áll ki mellette. Nos amikor azt merészeltem mondani, hogy ne lázadjon, hanem menjen el dolgozni, akkor le lettem hurrogva! És pontozva!

Ennek alapján nyilván akkor a helyes hozzáállás az, hogy:

Állj ki mellette, fogd be, és dolgozz!

2021. febr. 25. 09:48
 19/21 anonim ***** válasza:
Linkeld, 18-as.
2021. febr. 25. 14:00
 20/21 anonim ***** válasza:

19#

Figyelj édes bogaram!Én félnótásokkal ezentul mar nem vitázok.

Kitöröltem.

A légyege az,hogy tegyél fel egy kérdest.

Pld szakítsak,mert nem dolgozom,és a párom nem támogat?.

Bizonyítsd be,hogy igazad van.

Gyűjtsd magad köre nehány dühödt igenlő tagot.

Ezt csináld olyan nyasgem módon,hogy közben módosítgatod a törtenetet.Mindig hozzaadva valami újat,valami negatívumot a másikról menetközben.

A végén kirajzolsz egy tök unszimpatikus ellenfelet,a párodat.

Erted!A f.szi dolgozik,és a válaszolók bizatják,mi az,hogy nem támogatja a naccsagát!! Dobja már ki azt a gazembert!

:-D

Persze a valódi kerdés már nem lényeg.Történetesen meg van indokolva.Sőt őrülhet talán,hogy dolgozhat!!

:D

Jó keresgélést!

2021. febr. 25. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!