Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 15 éves srác és egy 45 éves tanárnő kapcsolata elfogadható?
Annyit tudok, hogy Ptk. szerint 18 év alatti személy az kiskorú.
A tanár esetében a felügyeletére bízott személyről van szó.
És a kötelezettségszegés, érzelmi fejlődés veszélyeztetése az bírói mérlegelés tárgya. A korhatár egész egyszerűen olyan kisebbségi társadalom miatt van levíve, ahol normálisnak számít ilyen korú gyerekek szexuális élete. Tehát attól, hogy valaki 14 éves és 2 napos, nem fog automatikusan kikerülni a törvénytelenségek területéről, ha valóban van veszélyeztetés, visszaélés.
Egyelőre csak a jogelveket találtam meg, átolvastam több ügyvéd oldalát és ezeket írja összefoglalóan.
11.-nél a pont.
Sajnos ilyeneket vernek rá, mint: visszaélés, kényszerítés, megfélemlítés,...
Ha férfi a tanár, akkor oké, de egy nő, pláne fullos MILF...az ajándék a fejlődésben lévő fiú szervezetének.
Nem hiszel el, hogy egy 45-éves tanárnő szexelne a 15-éves diákjával!!
Tudok 1-2esetről, de vagy a diák ment, vagy a tanára.
14.-re
"14/14 ssaa ***** válasza:
Nem hiszel el, hogy egy 45-éves tanárnő szexelne a 15-éves diákjával!!"
Én meg azt nem tudom felfogni, hogy egy fehér lány képes egy ilyennel: [link]
A kérdés gondolom szimplán elméleti, mert ilyen a valóságban SOHA nem történik.
Látom baromi unalmas a digitális oktatás.
Btk. 198. $ (4) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét betöltött, de tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel a vele kapcsolatban fennálló hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve szexuális cselekményt végez, három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Konkrétan a Btk-ban van leírva, bűncselekmény és a tanárnénit egy életre eltilthatják a foglalkozásától, de nagyon mókás egy ilyen sztori, hajrá. Ignorantia non est argumentum.
#9, nem kell ahhoz bűncselekmény, hogy valakit kitegyenek a munkahelyéről.
Nekem amúgy mindegy, hogy ki-kivel, de azért ne nevezd ezt kapcsolatnak.
15 évesen én is el-el ábrándoztam ilyesmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!