Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 15 éves srác és egy 45...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 15 éves srác és egy 45 éves tanárnő kapcsolata elfogadható?

Figyelt kérdés
Jogilag nem követnek el bűncselekményt, nagyon jól megértik egymást. Működik a szex is, mert a nőnek vonzó, hogy a fiút taníthatja, a srácnak meg tetszik, hogy idősebb nővel lehet együtt.
2021. febr. 24. 08:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
39%

Annyit tudok, hogy Ptk. szerint 18 év alatti személy az kiskorú.

A tanár esetében a felügyeletére bízott személyről van szó.

És a kötelezettségszegés, érzelmi fejlődés veszélyeztetése az bírói mérlegelés tárgya. A korhatár egész egyszerűen olyan kisebbségi társadalom miatt van levíve, ahol normálisnak számít ilyen korú gyerekek szexuális élete. Tehát attól, hogy valaki 14 éves és 2 napos, nem fog automatikusan kikerülni a törvénytelenségek területéről, ha valóban van veszélyeztetés, visszaélés.

Egyelőre csak a jogelveket találtam meg, átolvastam több ügyvéd oldalát és ezeket írja összefoglalóan.

2021. febr. 24. 08:35
 12/24 anonim ***** válasza:
13%

11.-nél a pont.

Sajnos ilyeneket vernek rá, mint: visszaélés, kényszerítés, megfélemlítés,...

Ha férfi a tanár, akkor oké, de egy nő, pláne fullos MILF...az ajándék a fejlődésben lévő fiú szervezetének.

2021. febr. 24. 08:38
 13/24 anonim ***** válasza:
39%
Kérdező, most fejből nem tudom, de van valami törvény arra, ha tanár csinálta diákkal. Valami hatalommal visszaélés, vagy hasonló.
2021. febr. 24. 08:46
 14/24 anonim ***** válasza:
62%

Nem hiszel el, hogy egy 45-éves tanárnő szexelne a 15-éves diákjával!!

Tudok 1-2esetről, de vagy a diák ment, vagy a tanára.

2021. febr. 24. 08:56
 15/24 anonim ***** válasza:
23%

14.-re

"14/14 ssaa ***** válasza:

Nem hiszel el, hogy egy 45-éves tanárnő szexelne a 15-éves diákjával!!"

Én meg azt nem tudom felfogni, hogy egy fehér lány képes egy ilyennel: [link]

2021. febr. 24. 09:00
 16/24 anonim ***** válasza:
41%

A kérdés gondolom szimplán elméleti, mert ilyen a valóságban SOHA nem történik.

Látom baromi unalmas a digitális oktatás.

2021. febr. 24. 09:02
 17/24 anonim ***** válasza:
33%

16.-ra.

Persze...soha... >:)

2021. febr. 24. 09:04
 18/24 anonim ***** válasza:
91%

Btk. 198. $ (4) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét betöltött, de tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel a vele kapcsolatban fennálló hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve szexuális cselekményt végez, három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Konkrétan a Btk-ban van leírva, bűncselekmény és a tanárnénit egy életre eltilthatják a foglalkozásától, de nagyon mókás egy ilyen sztori, hajrá. Ignorantia non est argumentum.

2021. febr. 24. 09:07
 19/24 anonim ***** válasza:

#9, nem kell ahhoz bűncselekmény, hogy valakit kitegyenek a munkahelyéről.

Nekem amúgy mindegy, hogy ki-kivel, de azért ne nevezd ezt kapcsolatnak.

15 évesen én is el-el ábrándoztam ilyesmiről.

2021. febr. 24. 09:24
 20/24 anonim ***** válasza:
84%
Gusztustalan az ilyen.
2021. febr. 24. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!