Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ennyire tetszik neki a tanárnő?
Barátom, mióta új történelem tanárnőt kapott, mindig azt tanulja, készül órára, szinte minden nap a könyvet olvassa, megír minden esszét, amit kell. Ez nem is lenne baj, csakhogy más tantárgyakat pedig magasról le****. Minden nap azt hallgatom, hogy nem ér rá mert történelmet tanul. Mikor rákérdezek, hogy mégis minek minden nap, miért nem mással foglalkozik, akkor azt mondja, hogy mert abból rossz. Csakhogy a többiből még rosszabb, mégsem készül rájuk, nem ilyen lelkes. Mikor megkérdezem, hogy az új tanárnő az oka, természetesen azt mondja, hogy az a k_rva őt nem érdekli, nem tetszik neki.
Miért nem lehet beismerni, hogy igenis a tanár a fő ok?
(még mielőtt valami okos emberke leírná, hogy szép dolog a szerelem 15-16-17 évesen, addig én leírom, hogy pont nem ennyi idősek vagyunk. :) )
Köszönöm az értelmes válaszokat! :)
Ahogy hallom nem követel sokat, aki eddig volt neki, az engem is tanított még. Valami rettentő szigorú egy nő volt. De korrektül adta le az anyagot. Ez a nő most nekem csak etikát tart. Na azon inkább nem részletezem milyen ... :D
Nekem leginkább tényleg azzal van a bajom, hogy a többit meg ugyan úgy hanyagolja... És ez így nem fer. Másból majd meg bukik, de hiába mondom, egy percet nem ül a könyv felett. Ennél meg mintha fegyverrel kényszerítenék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!