Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek?!😭 19/L

Sajnos nem tudsz mit tenni. Ha ő így érez (pontosabban nem érez...), akkor ha ráakaszkodsz, azzal sem fogod tudni visszaszerezni.
Egyébként ez biztos nem egyik pillanatról a másikra történt, ha ennyire elhidegült.
De sajnálom, hogy ez történt! :( Ilyenkor nem tudsz mit tenni, meg kell élned a fájdalmat, csak úgy tudsz túllépni rajta. És akármennyire is nehéz, meg kellene szakítanod vele a kapcsolatot, hiszen így csak még nehezebb túllépned.
Szió🙋🏼♀️
Figyu, megértem a helyzeted. És egy valamit elárulok, az elkövetkezendő 2 hónapod legalább piszkosul sz*r lesz. Fölösleges hazudnom.
Próbáld meg lenémítani, eltüntetni valahogy, változtasd meg a háttereid, pakold szépen a képeker amik rá emlékeztetnek egy mappába, és próbálj meg minél többet a barátaiddal lenni. Ha beletemetkezel valamibe, az sokat tud segíteni. Pl. Edzés, netflix, új hobbi.

19F ugyan így vagyok vele.
Figyelj nekem sokat segít esténként elalváshoz egy pohár sör és reggelente ébredés után az ágyban fekve egy kicsi pihi hallgatva a csendet.

Csak sírd ki magad nyugodtan, ha kell órákig is.
Ha hagyod, hogy a fájdalom átjárjon akkor egy idő után el is hagy.
Gondold azt, hogy te több vagy nála. Ha ő dobott téged az az ő rossz döntése volt. Így járt. Te találhatsz bármikor olyat aki tényleg szeret és jobban megérdemel nála, csak várj egy kicsit. Nagyon sajnálom, de elfog múlni majd és kitartást hozzá!
22/f

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!