Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két hét járás után már hármaso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két hét járás után már hármasozásra gondol a barátom?

Figyelt kérdés

Barátommal két hete járunk,ő az első férfi,akivel lefeküdtem.Biszex vagyok és ezt tudja is rólam,illetve azt is,hogy van egy felcsatolhatósom.A legelső randinkon mondtam neki,hogy nagyon monogám típus vagyok,nem szeretem,mikor a srácok azért közelednek felém,mert hármasozni akarnak (lehet,hogy ezt már elfelejtette).Ma arról beszélgettünk,hogy mi tetszik nekünk az ágyban,mi hoz minket lázba,kiderült,hogy mind a kettőnket érdekli a BDSM.Erre elmesélte nekem,hogy minap arról fantáziált,hogy ketten ledominálunk egy random lányt,ő a száját veszi igénybe,én meg a felcsatolhatóssal teszem a magamévá.Mikor látta rajtam,hogy megbántódtam,akkor kiegészítette,hogy a lány nem számítana semmit,csak egy eszköz lenne,a lényeg mi lennénk,hogy ketten dominálunk,de így is nagyon rosszul esett.Csupán két hete vagyunk együtt,ő az első férfi,akinek odaadtam magam,minden kérését teljesítem,és már most arra gondol,hogy másik nő szájába élvez? Egyébként nagyon törődő velem,folyton ír napközben,mikor együtt vagyunk,akkor végig szeretget,főz nekem,meghallgat,de most mégis...nem érzem szeretve magam,mintha nem lennék elég.Ti mit gondoltok?

20/L

2021. febr. 22. 20:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
79%
Számomra már alapból sötétségre utal, ha egy pasi megtudja, hogy érdekelnek a lányok is és egyből elkezd a hármasról fantáziálni. A szexualitásom nem a másik ember játékszere, ugyanúgy monogám vagyok. A biszexualitás nem jár együtt azzal, hogy ő használhatja, mintha csak egy szexuális eszköz lenne. A pasid egy bunkó, pontosan tudja, hogy monogám vagy, erre ilyen lekezelő. Gusztustalan. Kérdezd meg, hogyha annyira bejön ez neki, akkor zavarná-e az, ha beújítanál egy barátnőt mellette? Hátha neked megtetszik a harmadik a csaj és jobb is az ágyban.
2021. febr. 23. 12:42
 22/28 A kérdező kommentje:

19-es,lehet,hogy félreértett,mert mondtam neki,hogy lányokkal domináns vagyok,DE férfiakkal szubmisszív.

Ennek a forgatókönyvnek meg nem adok esélyt,mert 1:nekem nincs benne semmi jó,a felcsatolhatós szexből én nem érzek semmit; 2: nem akarom azt nézni,hogy a szerelmemet más elégíti ki.Azért köszi,hogy válaszoltál:)

20-as,nem tudom,milyen klisékről dumálsz,szerintem egy érzelmi kapcsolatba nem fér bele egy harmadik,es nem kívánom,hogy a miénk szimplán szexkapcsolat legyen.

2021. febr. 23. 12:57
 23/28 anonim ***** válasza:
77%
Igen tudjuk, közben kedveseket mond, törődik veled, figyel, DE ezeket pont azért csinálja, hogy belemenj minden olyan dologba amit igazából nem is akarsz. Ő így kompenzál, elég ravaszul, ez a mézesmadzag amit nem látsz, azaz kapsz egy kis szeretetet, figyelmet és cserébe mondj le az intimitásról, és arról hogy ÚGY ÉREZD valaha is elég leszel neki Te önmagadban. Ez kérlek manipuláció, az önbizalmadat tönkrevágja, mert még egy azonos nemű az ágyban akaratpanul is versengéshez vezet. Ő mindenesetre jól jár, talált egy csajt aki mindenbe benne van. Eleve ott kellene tartotok, hogy rád gerjedjen, még harmadikról beszélgetni nagyon korai szerintem.
2021. febr. 23. 13:47
 24/28 anonim ***** válasza:
77%
Jaja, elkapkodtad, rosszul választottál. Sajnos ez van. :/
2021. febr. 23. 14:25
 25/28 anonim ***** válasza:
85%
Egyébként maga a tény, hogy kérdést írtál ki róla megmutatja hogy valahol legbelül te is tudod, hogy ez nem oké. Mert nem oké. De most meg itt mosdatod, hogy jaj, hát fogalmunk sincs, milyen jópofa. Igen, az. A többiekkel ellentétben én nem is gondolnám feltétlenül, hogy nem szeret téged a maga módján. A baj az, hogy ő nem monogám és eszközként kezel másokat akikhez nem fűződik érdeke. Mellé elbűvölően tud viselkedni, ha az érdeke úgy kívánja, plusz oda is van érted, világos. De mi lesz majd, amikor már nem lesz oda érted annyira, mert felszáll a rózsaszín köd? Tisztában vagy azzal, hogy amikor majd megcsal akkor is azt fogod hallgatni, hogy az a másik nő nem jelentett semmit, csak egy eszköz volt? És hogy valójában téged szeret? És ő majd neked is szabad teret ad, és csinálhatod lányokkal nyugodtan, csak majd ő hadd nézhesse.
2021. febr. 23. 14:34
 26/28 Felix Crux válasza:
15%

18-assal értek egyet. Nekem úgy tűnik, ez a srác pusztán szokatlan őszinte. Adnék neki esélyt. Beszélgess vele őszintén a dolgokról. Legyél te is őszinte vele.

Ha tényleg úgy tűnik, csak a kihasználásra utazik, észre fogod venni szerintem. Remélem.

De most ássatok még egymás világában mélyebbre. Beszelgessetek ;)

2021. febr. 23. 15:26
 27/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,sikerült megbeszélnem vele:) Mostantól fogva óvatosabb leszek,lassabbra veszem a tempót,és majd meglátjuk,mi lesz.
2021. febr. 23. 22:01
 28/28 anonim ***** válasza:
72%

19es vagyok:

Örülök, hogy rendeződötött, igazából a félreértés forgatókönyvnek gondoltam az esélyt, és nem annak, hogy menj is bele a dologba. Én szeretek a másikhoz jóhiszeműen közelíteni, és arra gondolni, hogy félreértett, és nem arra, hogy gonosz.

Remélem inenntől jól alakulnak a dolgaitok!

2021. febr. 24. 05:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!