Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két hét járás után már hármasozásra gondol a barátom?
Barátommal két hete járunk,ő az első férfi,akivel lefeküdtem.Biszex vagyok és ezt tudja is rólam,illetve azt is,hogy van egy felcsatolhatósom.A legelső randinkon mondtam neki,hogy nagyon monogám típus vagyok,nem szeretem,mikor a srácok azért közelednek felém,mert hármasozni akarnak (lehet,hogy ezt már elfelejtette).Ma arról beszélgettünk,hogy mi tetszik nekünk az ágyban,mi hoz minket lázba,kiderült,hogy mind a kettőnket érdekli a BDSM.Erre elmesélte nekem,hogy minap arról fantáziált,hogy ketten ledominálunk egy random lányt,ő a száját veszi igénybe,én meg a felcsatolhatóssal teszem a magamévá.Mikor látta rajtam,hogy megbántódtam,akkor kiegészítette,hogy a lány nem számítana semmit,csak egy eszköz lenne,a lényeg mi lennénk,hogy ketten dominálunk,de így is nagyon rosszul esett.Csupán két hete vagyunk együtt,ő az első férfi,akinek odaadtam magam,minden kérését teljesítem,és már most arra gondol,hogy másik nő szájába élvez? Egyébként nagyon törődő velem,folyton ír napközben,mikor együtt vagyunk,akkor végig szeretget,főz nekem,meghallgat,de most mégis...nem érzem szeretve magam,mintha nem lennék elég.Ti mit gondoltok?
20/L
19-es,lehet,hogy félreértett,mert mondtam neki,hogy lányokkal domináns vagyok,DE férfiakkal szubmisszív.
Ennek a forgatókönyvnek meg nem adok esélyt,mert 1:nekem nincs benne semmi jó,a felcsatolhatós szexből én nem érzek semmit; 2: nem akarom azt nézni,hogy a szerelmemet más elégíti ki.Azért köszi,hogy válaszoltál:)
20-as,nem tudom,milyen klisékről dumálsz,szerintem egy érzelmi kapcsolatba nem fér bele egy harmadik,es nem kívánom,hogy a miénk szimplán szexkapcsolat legyen.
18-assal értek egyet. Nekem úgy tűnik, ez a srác pusztán szokatlan őszinte. Adnék neki esélyt. Beszélgess vele őszintén a dolgokról. Legyél te is őszinte vele.
Ha tényleg úgy tűnik, csak a kihasználásra utazik, észre fogod venni szerintem. Remélem.
De most ássatok még egymás világában mélyebbre. Beszelgessetek ;)
19es vagyok:
Örülök, hogy rendeződötött, igazából a félreértés forgatókönyvnek gondoltam az esélyt, és nem annak, hogy menj is bele a dologba. Én szeretek a másikhoz jóhiszeműen közelíteni, és arra gondolni, hogy félreértett, és nem arra, hogy gonosz.
Remélem inenntől jól alakulnak a dolgaitok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!