Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális aki 4 hónap járás után teherbe esik?
Figyelt kérdés
2020. jan. 31. 12:32
2/12 anonim válasza:
A gumit nem a fejedre kell húzni, balhere. Friss kapcsolatban pedig normális ember nem mártja a másikba fizikai védekezés nélkül, többek között emiatt.
3/12 anonim válasza:
Biológiailag igen, szociális szempontból aggályos...
2 es, ott a pont!
4/12 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, és nem magamról írtam ki a kérdést. Szerintem egy gyerek nagy felelősség, és 4 hónap alatt meg nem lehet teljesen kiismerni valakit.
2020. jan. 31. 12:40
6/12 anonim válasza:
Na én meg a 3. napon estem teherbe...
Nem tudhatja senki, hogy mit hoz a jövő, nekünk pl jól alakult
7/12 anonim válasza:
Ha nem vèdekeznek, akkor normális. Felelőtlensèg persze, de ez mondkèt fèl sara. De az ő dolguk.
8/12 anonim válasza:
Melyik nem normális ejt teherbe valakit 4 hónap után??
10/12 anonim válasza:
5 perc alatt is ki lehet úgy ismerni valakit, mint 5 év alatt, szóval szerintem nem szempont az idő.
Pl. Egy aranyos, bájos, szép lánnyal én is vállalnék gyereket 4 hónap után... Ellenben egy bulizós, drogos, láncdohányos csajjal /na jó, eleve nem feküdnénk le :)
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!