Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két hét járás után már hármaso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két hét járás után már hármasozásra gondol a barátom?

Figyelt kérdés

Barátommal két hete járunk,ő az első férfi,akivel lefeküdtem.Biszex vagyok és ezt tudja is rólam,illetve azt is,hogy van egy felcsatolhatósom.A legelső randinkon mondtam neki,hogy nagyon monogám típus vagyok,nem szeretem,mikor a srácok azért közelednek felém,mert hármasozni akarnak (lehet,hogy ezt már elfelejtette).Ma arról beszélgettünk,hogy mi tetszik nekünk az ágyban,mi hoz minket lázba,kiderült,hogy mind a kettőnket érdekli a BDSM.Erre elmesélte nekem,hogy minap arról fantáziált,hogy ketten ledominálunk egy random lányt,ő a száját veszi igénybe,én meg a felcsatolhatóssal teszem a magamévá.Mikor látta rajtam,hogy megbántódtam,akkor kiegészítette,hogy a lány nem számítana semmit,csak egy eszköz lenne,a lényeg mi lennénk,hogy ketten dominálunk,de így is nagyon rosszul esett.Csupán két hete vagyunk együtt,ő az első férfi,akinek odaadtam magam,minden kérését teljesítem,és már most arra gondol,hogy másik nő szájába élvez? Egyébként nagyon törődő velem,folyton ír napközben,mikor együtt vagyunk,akkor végig szeretget,főz nekem,meghallgat,de most mégis...nem érzem szeretve magam,mintha nem lennék elég.Ti mit gondoltok?

20/L

2021. febr. 22. 20:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
67%
Ez egy kalandor, aki most akarja kihasználni a naivitasodat. Persze harmasozni, ket hete van veled bassszus. Azon sem csodalkoznek, ha kiderulne hogy masokat is kezelget melletted. Az ilyen pasi nagy karokat tud okozni ha mellette maradsz.
2021. febr. 22. 20:55
 12/28 anonim ***** válasza:
75%
Elkaphatodtad szerintem is. Sajnálom.De szerintem is rosszul választottál.
2021. febr. 22. 21:00
 13/28 anonim ***** válasza:
84%

Nem az itt a lényeg, hogy a kérdező meddig volt szűz és mikor feküdt le a barátjával, mert ahhoz csak neki van köze és az ilyesmi mindenkinek máshogy néz ki.

De tényleg nincs rendben ez a srác. Eleve, aki más lányokat eszközként "Használna", az nem tiszteli őket egyáltalán. Most még friss a kapcsolat de már látszik, hogy téged sem tisztel sokkal jobban, máskülönben emlékezne arra, mit mondtál neki korábban a hármasozásról.

2021. febr. 22. 21:02
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az riasztó ahogy a harmadik lanyról beszél. Nehogy azt hidd, hogy téged többre tart.
2021. febr. 22. 21:07
 15/28 anonim ***** válasza:
95%

Hát amint látod, ő sem lett volna alkalmas elsőnek. Egyébként jó dolog ha beújítotok a szexben, de amikor 2 hete jártok és még nem is ismeritek egymás testét, meg hogy alapesetben ki mit élvez és mit nem, nem túlzás egy kicsit a bdsm meg a felcsatolhatós?

5 éve vagyunk együtt a vőlegényemmel, maximálisan bízok benne, de amikor vadulunk az ágyban egy ezredmásodpercre nekem is átfut az agyamon, hogy nem-e lesz sok az adott dolog, nem-e lesz kellemetlen, fájdalmas ha leszorít stb. És hiába domináns olyankor, már abból tudja mikor elég, ha csak ránézek. 2 hét után ez merész, de lehet hogy csak nekem.

Ja, a pasi bunkó, csak ki akarja élni a vágyait veled.

2021. febr. 22. 22:06
 16/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat,ha valaki még hozzáfűzne valamit,akkor azt szívesen fogadom. A 11. válaszolónak annyit mondanék,hogy az lehetetlen,hogy mellettem másokat "kezelgessen",egyfolytában ír,jelentkezik,még akkor is,mikor a barátaival lóg.

15-ös,lehet,hogy túlzásnak hangzik a bdsm és a felcsatolhatós,de egy könnyed beszélgetés közben felmerült a téma,hogy mi érdekel minket,mit próbáltunk már ki,nem arról volt szó,hogy azonnal belevágnánk.

A válaszokat olvasva az az érzésem,hogy nem sikerült korrekt leírást adnom a barátomról,bár próbáltam hangsúlyozni,hogy törődik velem.Olyan ő nekem,mint egy mesebeli herceg,minden tökéletes vele kapcsolatban,soha ennyi figyelmet,kedvességet nem kaptam egy férfitól sem.Csupán ez az egy megjegyzés,hogy ezt elképzelte...hát mintha gyomron rúgtak volna.

2021. febr. 23. 00:27
 17/28 anonim ***** válasza:
72%
A szerelem vakká tesz lányom...
2021. febr. 23. 00:34
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

".Olyan ő nekem,mint egy mesebeli herceg,minden tökéletes vele kapcsolatban,soha ennyi figyelmet,kedvességet nem kaptam egy férfitól sem.Csupán ez az egy megjegyzés,hogy ezt elképzelte...hát mintha gyomron rúgtak volna...

De jó képet adtál róla, még pedig amikor nem kozmetikáztad a dolgot. Nem figyelt rád, amikor jelezted, hogy monogám vagy, hármasozni akar ilyen rövid ismeretség után, és a másik nő miatt ne aggódj, ő nem számít, csak egy eszköz.

Ez többet mond bármiféle ömlengésnél, hogy milyen gavallér és mennyire oda van érted. Persze, hogy oda van, talált végre egy csajt akinek a perverziói egyeznek az övével, már csak ki kell zsarolni belőle, hogy bele is menjen.

Egyébként nem értem ezt a dolgot a felcsatolhatóssal. Ő volt az első, kire, mire csatoltad fel? Más lányokkal használtad? Tehát úgy meséltél neki erről, hogy eszed ágában sem volt vele használni?

Tehát elmeséled neki, hogy más lányokkal felcsatolhatóssal játszol, de most végre itt van ő és ezt úgysem fogja látni, pedig ő pont ezt szeretné. Végre egy izgalmas nő, aki pont vele akar unalmas lenni.

2021. febr. 23. 06:33
 19/28 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem félreértett téged. Ha mind a kettőtöket érdekel a BDSM és a mind a kettőtöket a domináns szerep izgat, akkor kizárásos alapon egy sub-ot be kell vonni a játékba.

Szerintem adj ennek a forgatókönyvnek egy esélyt, legyél boldog vele, de ha legközelebb olyat tesz, ami arra utal, hogy nem tisztel, vagy másfelé kacsintgat, akkor köszönj el szépen tőle.

2021. febr. 23. 10:14
 20/28 anonim ***** válasza:
19%
És mi lenne, hogyha nőként elengednéd ezt az "iq-eq-humor" tinderes klisét és egyszerűen csak élveznétek az élet kínálta lehetőségeket.
2021. febr. 23. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!