Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normalis az ha a parom nem enged kb semmit venni
magamnak pl cipo ruha)
17 vagy a parom 23 (nem erdekelnek a pedofil kommentek)
Es nala lakom igaz h o fizet kb mindent ugye kaja meg
ilyenek,eleg komoly a kapcsolatunk 2 eve!?
31/36 A kérdező kommentje:
Ha talalnek olyan munkat amibe delutan mehetnek hidd el mennek:)
Jelenleg gyerek státuszban vagy, nem vagytok egyenrangúak a kapcsolatban, így valahol érhető, hogy megszabadja a feletted álló, hogy mit tehetsz és mit nem.
2021. febr. 22. 15:45
Akkor keress úgy vagy írj róla ki posztot olyan csoportokban facebookon ha nem megy egyedül vagy kérd meg a párod segítsen benne, de ne kifogásokat keress miért nincs.
2021. febr. 22. 15:55
A helyzet az, hogy amit látok ebből az egészből, hogy te még úgy gondolkodsz mint egy tini, de úgy akarsz élni mint egy felnőtt. Ahhoz, hogy a problémát csökkentsd az életedben át kell látnod bizonyos dolgokat.
Először is úgy kellett volna a párodhoz költöznöd hogy letisztázod vele a feltételeket. Mert még a szüleid kötelesek eltartani, addig a párod jogilag senkid, nincsenek kötelezettségei az irányodba, tehát amíg vele laksz és ő fizet mindent, addig az ő szabályai szerint kell játszanod.
Most még annyit tudsz tenni, hogy leülsz vele most beszélni a feltételekről. Elmondod neked mi fontos, ő is elmondja neki mi fér bele anyagilag, és ha meg tudtok egyezni és ahhoz tartani magatok akkor jó. Ha nem működik a dolog továbbra sem akkor el kell gondolkodnod merre tovább.
2021. febr. 22. 16:21
Örülj, hogy kitart. Ha nem tetszik, menj vissza a szüleidhez. Ezért nem szabad alárendeltnek lenni egy kapcsolatban. Semmilyen kötelezettsége nincs veled szemben.
2021. febr. 22. 18:52
Hogy a kérdésre válaszoljak.Ebből nem sok minden derül ki,de nem tilthatja meg neked,hogy a saját pénzeden vegyél magadnak valamit.Viszont,bele kellenne szàllnod a közös költségekbe.Nem kell mindent,nyilván az ösztöndíjból nem is lehet.De néha vásárolj be kajàval,takaríts vagy főzzèl,hogy ne érezze azt,hogy kihasználod.Ha évente veszel 2-3 cipőt vagy havonta egy felsőt,még marad talàn pénzed,hogy állj egy vacsorát,vagy néha beleszàllj a közös költségekbe.Akkor mindjárt másképp fog viszonyulni a dolgokhoz.Én idősebb vagyok (én 30 a párom 35),de nàlunk is szokott vita lenni abból,ha szerinte túl sokat költök cuccokra.Nálunk is a párom àllja a költségek nagy részét,de felezni sem akarja a költségeket,pedig többször is felajànlottam.Így àltalában én vásárolok be,meg az enyèm a vízszàmla.Ha drágább dolgot szeretnék venni (vagy pl.most egy elég drága arckezelést szeretnék csinàlni),akkor előtte nagyon rendes meg házias szoktam lenni,meg nagyon kedves és kétszer annyit teszek félre,mint amennyira valóban szükségem van,így egy szava se lehet.
2021. febr. 22. 21:03
Kapcsolódó kérdések: