Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normalis az ha a parom nem enged kb semmit venni magamnak pl cipo ruha) 17 vagy a parom 23 (nem erdekelnek a pedofil kommentek) Es nala lakom igaz h o fizet kb mindent ugye kaja meg ilyenek,eleg komoly a kapcsolatunk 2 eve!?

Figyelt kérdés
Mikor kapok pl osztondijat akkor nem engedi h vegyek magamnak ilyen cuccokat belole, mert akkor azzal jon h o meg ezt azt fizetett szoval ugymond adjam neki a penzt! Mit lehetne tenni? Mennyire jogos?
2021. febr. 22. 11:58
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Hogyan dolgozzak mikozbe meg tanulok??? Edesitsenem milyen emberek vannak..
2021. febr. 22. 13:46
 22/36 anonim ***** válasza:
84%

Tanulás mellett is lehet dolgozni.

Cigány vagy?

2021. febr. 22. 13:52
 23/36 anonim ***** válasza:
96%
Úgy mint bárki más. Érdekes, az én öcsém abban az évben amikor érettségizett, elment hétvégente dolgozni, hogy legalább amit elbulizik vagy bármi más, arra ne apáéktól kérjen kölcsön. Pedig neki aztán nem kellett volna dolgoznia.
 24/36 (:Puszedli :) ***** válasza:
96%
Szerintem az a legokosabb ha hazaköltözöl amég nincs munkád. És a párod se csábítgasson magához ha nem fogja fel h nincs kereseted.
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Diákmunka. Én 16 évesen már mentem a szüleim mellett is.

A párod nem akar teljesen eltartani. Kénytelen leszel előbb függetlenedni.

2021. febr. 22. 13:53
 26/36 A kérdező kommentje:
Suli mellett azert eleg nehez ugyhogy egyik heten etterembe vagyok gyakszin osztondijjert a hetvegekkel nem sokra megyek ugyhogy akkor szeretnenk egyutt lenni legalabb
2021. febr. 22. 13:57
 27/36 anonim ***** válasza:
80%
Akkor másoknak miért megy a tanulás meg a munka egyszerre ? Anyámnak még gyerek mellett is sikerült. Szóval ne gyárts kifogásokat. Igenis lehetséges ha igazán akarod. 27N
2021. febr. 22. 14:00
 28/36 (:Puszedli :) ***** válasza:
95%
Én 23 vagyok dolgozom teljes munkaidőben meg tanulok is.
2021. febr. 22. 14:07
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

És a párod mit akar? El akar és el tud tartani? Ha igen, akkor fogja fel, hogy a kevés ösztöndíjadat magadra költöd. Ne butaságokra szórd el, de magadra költsd.

Ha pedig a párodnak ez nem megfelelő, akkor nem kell felnőttesdit játszani. Nem is értem, 17 évesen ezt miért erőltetitek.

Lehet randizni, programot csinálni, szexelni úgy is, ha a szüleidnél laksz.

2021. febr. 22. 14:11
 30/36 anonim ***** válasza:
87%

Piciszívem... akkor elmondom neked, hogy én pl 16éves korom óta dolgozom.

Pincernek tanultam, 1hét gyakszi, 1 hét suli... utána 8óra munka mellett végeztem el 3 szakmát...

Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Ezek szerint te pedig elég balfsz vagy...

Együtt laktok, nincs elég időtök egymásra, ha dolgoznál?! Ez a vicc kategória.

Nagyon más bolygón élsz...

26l

2021. febr. 22. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!