Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normalis az ha a parom nem enged kb semmit venni magamnak pl cipo ruha) 17 vagy a parom 23 (nem erdekelnek a pedofil kommentek) Es nala lakom igaz h o fizet kb mindent ugye kaja meg ilyenek,eleg komoly a kapcsolatunk 2 eve!?
elég trollkodásnak tűnik a kérdés...
de isten bocsá hacsak a szülők nem hunytak el...kíváncsi lennék hol vannak....
Amég a 18at nem töltöd be otthon a helyed meg amég a sulival nem végzel szerintem.. Azt sem értem igazán hogy mi€rt megy a vita. Hisz otthol is lehetnél . A pasid hívott hogy költözz oda aki tudta h nincs kereseted. És szemétség azt a kevés pénzt elvenni tőled ami az ösztöndíjad.
Igazából otthol is lehetnél úgyhogy mivel ő hívott és tisztában volt dolgokkal nem hiszem h ő tart el. Igazából csak vendég vagy nála. Mellesleg akkor lenne fer pénzt kérni tőled ha befejezted a sulit és dolgozol és van kereseted.
18 év alattiként a szüleid mit szóltak hozzá?
Amúgy, párod pontosan tudta, hogy te tanulsz, sőt, lehet, hogy még 5-6 évig fogsz is nappalin. Amellett csak ösztöndíjat vagy diákmunkás fizetést fogsz kapni. Igen, nagyrészt neki kell eltartania. És ha ezt nem tudja vagy nem akarja vállalni, akkor a kislánynak (kérdezőnek) szülei otthonában a helye, és legyen ez olyan, mint minden tiniszerelem: járogattok, közös programot csináltok, időnként ott alszotok egymásnál és pont.
Kiscsillag, akkor elmondom, de, simán kimehet a gyámügy... ugyanis 18éves korodig anyád és apád a gondviselőd, nem a draga 23 éves szintén éretlen párod...
Hugom 17és fél évesen lépett le otthonról, a rendőrségnek be lett jelentve, kőrözést adtak ki rá, majd hazahozták, mert KISKORÚ...
Vartam mar egy ilyet szerintem 7 ev ez semmi a regi idokbe volt hogy 15 ev volt koztuk megse szolt senki semmit
En 20 leszek o 27 semmi fura
Nyilván “nem jogos”. De ha lenne egy kis agyad, akkor azt a pénzt félretennéd vagy elmehetnél dolgozni, hogy ne mindent a pasinak kelljen állnia.
Ha holnap szakítanátok és kidobna, hova mennél és miből tartanád el magad? Vagy akkor visszamennél a szülőkhöz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!