Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi az esélye, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye, hogy egy egyetemista és egy dolgozó felnōtt együtt maradnak ha 150 km a távolság?

Figyelt kérdés
2021. febr. 21. 14:28
1 2
 11/11 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan kapcsolatom, amiben pár hónapot egy városban laktunk (akkor sem találkoztunk többet, mint utána), majd ő elköltözött több megyével arrébb. Általában én jártam hozzá, ő nem nagyon akart megmozdulni. Aztán egyszer kitalálta, hogy hát ő olyan jó csajokat lát az aktuális városában, hogy köszöni az együtt töltött időt, meg az önbizalmat, amit adtam neki, de ő már más nőket akar d*gn!. Össze is jött neki más nőkkel, pár évre rá. Visszagondolva jó nagy hülye voltam, hogy belementem. Akkor kellett volna leépíteni, amikor nem volt hajlandó velem találkozni, csak egy héten egyszer, és ugyanabban a városban laktunk!
2021. febr. 21. 19:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!