Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan váltsam ki a srácbol hogy ne random hivjon találkozni hanem tudjak előtte rákészülni(izgalom stb)?
Furán jött ki az egész eleinte. Még iamerkedünk is jobban, de volt már szex
Kezdetben lebeszéltünk egy egy napot találkozni nagyon várt, nagyon akart, és de mire megtudtam hogy én szabad leszek aznap, eddig ez miatt hogy lehet nem tudok menni, én beleestem a depibe totál szétcsusztam. Aztán mire benyögték hogy mehetek találkozhatom a sráccal, már nem voltam képes magam összeszedni csak néztem a plafont totál kibuktam, igy le kellett mondanom a srácot.
Nagyon hiányoztam neki.
De probál hozzám alkalmazkodni.megbeszéltük hogy én nem tudok előre tervezni kicait spontánabb legyenek a dolgok.
Igy már meg ott tartunk hogy képes munkahelyen felhivni ugy hogy nem e àtmennék kb rögtön hozzá nem birja hiányzom megőrül, ezen kiakadtam. Mondta oke engedjem el, ne görcsöljek rá semmi baj.
Erre másnapra azaz mára, mikor 24 orát is vele lehetnèk, nem hiv nem invitált tegnap sem, meg ejszaka sem meg ma sem. Mert gondolom most meg nincs benne az, hogy őrülten hiányoznèk. Különben irna hivna ezerrel.
Én nem akarok ráirni ha ő most éppen passziv, az ugy nekem nem kell, hogy azt kapjam na jol van gyerek ha akarsz örülök neki, mint aki kelletlenul belemegy.
Igy megint süllyedek a depibe..nem tudok mentálisan sem meg fizikailag sem felpörögni az adrenalintol amit okozna ha tudnám hogy akar, azaz rákészülni izgatottnak lenni, vágyni rá, boldognak lenni, hanem egyre rosszabb a kedvem már igy hogy tegnap jo lettem volna, ma meg le se sz.r?
És állitom megint az lesz hogy esetleg koradélután vagy este ir, hogy tudunk e találkozni, akkor, amikor én már lejöttem mindenről és megint "plafonnéző" depiben leszek.
Ez a kapcsolat lassab nekem komolyan abbol áll hogy egyszer uszok a szerelmben vagy inkább izgatottságban, vágyom rá szexuálisan is, másszor meg szinte joformán olyan szinten vagyok lecsuszva érzelmileg, ami teljesen, egy az egyben hasonlit egy szakitási fájdalomhoz!!
Es nem is biztos a ma hogy hivni irni fog. Lehet hogy megint hétfőn akar majd vagy hètköznap amikor nekem nem jo, de eltudnēk jönni ha legalább1 nappal tudtam volna előre.
Igazábol kicsinál igy engem ez a helyzet. De muszáj volt megbeszèlnem vele a fentiek miatt hogy random spontàn legyen. Mert előre én sem tudok mindig tervezni.
Ugy komolyan SEMMI bajom nem lenne etek miatt amugy, de jönnek ezek az érzések bennem mint a drogtol(!), hogy egyszer felhőkben repkedek,nem vagyok józan, másszor meg joformán meg akarok halni(elvonási).
Hogyan csináljam jol ezt a kapcsolatot, hogy normális legyen?
A srác ugy tűnik alkalmazkodóképes is.
Es olyat miert nemlehet hogy amikor fixen tudod, hogy végeztél, hogy biztos legyél benne akár amikor mar mesz ki az ajtón akkor hivod fel. Ez tokre spontán meg minden.
Ha viszont ennyit sem tudsz nyitni felé, es az elb. Szott életedbe egy kis rendszert sem akarsz rakni, egy biztos pontot akkor tenyleg engedd el ezt a srácot. Szegény nem erdemli meg, hogy ennyi szenvedest hallgasson.
De most miert kell engem szidni itt allandoan?
Pont hogy segitsét kérek.en is tudom hogy valami nem kerek!
Nem lehetne esetleg asszertivan kommunikálni?
Igen lehet alszik amugy.
Igazábol az zavar hogy nem irt tegnap nen tervezte velem a mai napot.
De hát honnan a francból kellett volna tudnia, hogy a ma jó neked??? Lepattintottad, aztán eszedbe se jutott más időpontot felajánlani.
Szerintem egy pszichológussal beszélj le egy randit, mert mindenféle rosszindulat nélkül, de az írásképed alapján nálad valami nagyon nem stimmel. Sokkal jobban járnál, ha ezt valakivel közösen rendbe tudnád tenni. Ezt ugyanis se a gyakori kommentelők, se szegény srác nem fogja tudni megoldani.
Ha szerinted most mindenki csak szid, akkor reszemrol el is engedtem a dolgot. Kaptál ötleteket, le lett irva hogy ne csak korulotte forogjon minden. Ha eddig sosem nyitottal fele akkor siman lehet hogy mostanra mar o is ugy van vele hogy minek irjon keressen, ha te nemteszel semmit.
De az is lehet, hogy alszik, másnapos, harmadnapos, vagy csak egyedul akar lenni. Vagy epp veled, csak mostanra olyan spontanna valt, hogy majd csak 5 ora mulva fog megkerseni mert2 tol fog raerni.
Ne görcsölj rá ennyire. Sokkal boldogabb leszel
Kettőnk közül ő az aki általában fix időpontot kér.
Tudom hogy ha akar engem akkor azt teljesen magátol konkretizálja.
Azaz ő nem olyan hogy tőlem ugy várna időpontokat hogy áll és les.
Ha vmit akar egy az egyben jelentkezik kérdez fixál. Tehát amikor nem, akkor épp elvan nélkulem is.
15#
Most azert kicsit faradt vagyok ahhoz hogy idézgessem a szavakat mik voltak provokativak. Nem általánositottam amugy.
Igen bármi megeshet. Ezt alá is irom.
Csak igy én nem tudom hogy akkor hogy tervezzem a mai napot.
Mert aztán betervezek inkább egy masik randit aztán hivhat..ennél jobbat nem tudok mára kitalálni bnőket biztos nem tervezem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!