Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan váltsam ki a srácbol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan váltsam ki a srácbol hogy ne random hivjon találkozni hanem tudjak előtte rákészülni(izgalom stb)?

Figyelt kérdés

Furán jött ki az egész eleinte. Még iamerkedünk is jobban, de volt már szex

Kezdetben lebeszéltünk egy egy napot találkozni nagyon várt, nagyon akart, és de mire megtudtam hogy én szabad leszek aznap, eddig ez miatt hogy lehet nem tudok menni, én beleestem a depibe totál szétcsusztam. Aztán mire benyögték hogy mehetek találkozhatom a sráccal, már nem voltam képes magam összeszedni csak néztem a plafont totál kibuktam, igy le kellett mondanom a srácot.

Nagyon hiányoztam neki.

De probál hozzám alkalmazkodni.megbeszéltük hogy én nem tudok előre tervezni kicait spontánabb legyenek a dolgok.

Igy már meg ott tartunk hogy képes munkahelyen felhivni ugy hogy nem e àtmennék kb rögtön hozzá nem birja hiányzom megőrül, ezen kiakadtam. Mondta oke engedjem el, ne görcsöljek rá semmi baj.

Erre másnapra azaz mára, mikor 24 orát is vele lehetnèk, nem hiv nem invitált tegnap sem, meg ejszaka sem meg ma sem. Mert gondolom most meg nincs benne az, hogy őrülten hiányoznèk. Különben irna hivna ezerrel.

Én nem akarok ráirni ha ő most éppen passziv, az ugy nekem nem kell, hogy azt kapjam na jol van gyerek ha akarsz örülök neki, mint aki kelletlenul belemegy.

Igy megint süllyedek a depibe..nem tudok mentálisan sem meg fizikailag sem felpörögni az adrenalintol amit okozna ha tudnám hogy akar, azaz rákészülni izgatottnak lenni, vágyni rá, boldognak lenni, hanem egyre rosszabb a kedvem már igy hogy tegnap jo lettem volna, ma meg le se sz.r?

És állitom megint az lesz hogy esetleg koradélután vagy este ir, hogy tudunk e találkozni, akkor, amikor én már lejöttem mindenről és megint "plafonnéző" depiben leszek.

Ez a kapcsolat lassab nekem komolyan abbol áll hogy egyszer uszok a szerelmben vagy inkább izgatottságban, vágyom rá szexuálisan is, másszor meg szinte joformán olyan szinten vagyok lecsuszva érzelmileg, ami teljesen, egy az egyben hasonlit egy szakitási fájdalomhoz!!

Es nem is biztos a ma hogy hivni irni fog. Lehet hogy megint hétfőn akar majd vagy hètköznap amikor nekem nem jo, de eltudnēk jönni ha legalább1 nappal tudtam volna előre.

Igazábol kicsinál igy engem ez a helyzet. De muszáj volt megbeszèlnem vele a fentiek miatt hogy random spontàn legyen. Mert előre én sem tudok mindig tervezni.

Ugy komolyan SEMMI bajom nem lenne etek miatt amugy, de jönnek ezek az érzések bennem mint a drogtol(!), hogy egyszer felhőkben repkedek,nem vagyok józan, másszor meg joformán meg akarok halni(elvonási).

Hogyan csináljam jol ezt a kapcsolatot, hogy normális legyen?

A srác ugy tűnik alkalmazkodóképes is.

#amikor ráér én nem, amikor èn érek rà ő nem
2021. febr. 20. 07:18
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
*Gyere ha akarsz
2021. febr. 20. 07:26
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Először is Jézusom... Ez ugy szenvedés ahogy van, esküszöm olvasni fájt.

Miért nemtudsz előre tervezni? Dolgozol, (gondolom) de csak tudod meddig. Akkor neglehet beszélni hogy eddig es eddig dolgozom utána raerek. Vagy hogy most egész heten nem erek ra de valószínű hétvégén igen.

Meg azt sem értem hogy te kérted, hogy legyen spontán. Ha meg az (pl felhiv tegnap) akkor meg az a baj.

Kicsit magadban rendezd mar a dolgokat. Egyébként te is felhivhatod őt, nemkell azt várni hogy mindig o menjen utánad

2021. febr. 20. 07:43
 3/26 A kérdező kommentje:

Azert nem akarom en keresni mert az engem egy az egyben lehoz ha azt kapom hogy nah jol van gyere. Azaz magátol eszébe nem jutottam volna. Ez engem kiábránditana, és nem ellenkezőleg.

A munkahelyem olyan hogy összevissza dolgozom azaz hol le tudok simán lépni napközben is hol meg nem. Nem lehet rà tervezni.

A hétvége detto ilyen sz.r.

Semmi rendszer nincs az életemben. Ezért kellett megbeszélnem vele hogy nálam spontánabbak a dolgok. Nagyon jol vette is a lapot.

De már meg kicsinál a ma. Hogy de egy joreggelt üzenet sincs tole tegnap sem kérdezett arra hogy ma esetleg?

Nem tudok igy készülni a srácra lelkileg sem. Épp csuszok a depibe megint..

2021. febr. 20. 07:56
 4/26 A kérdező kommentje:

Ráirtam. Hát kivancsi vagyok.lehet azt kapom hogy a ma nem is jo neki.

Én ebben a kapcsolatban szabályosab vergődöm!

Hogy létezhet ilyen?? Mit csináljak?

2021. febr. 20. 07:57
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Fejezd mar be ezt a depressziozast. Gondolom elotte is volt életed, ha nem hiv nem ir akkor talald mar fel magad könyörgöm. Pihenj, lazíts, talalkozz a barataiddal. Csak kicancsisagbol megkerdezhetem hogy mit dolgozol?
2021. febr. 20. 08:03
 6/26 A kérdező kommentje:

Pénzügyi előado vagyok irodavezető. En zárok nyitok. A súlya/tartalma inkább a lényege a munkámnak nem a vele eltöltött idő. Az idő max annyiban azámit csak hogy akadnak határidős munkák.

Es jah életem amugy meg nincs. Szo szerint. Nincsenek bulik haverok barátom sem tudom van e jelenleg...a bnőkkel meg valahogy unom a csevegéseket..az engem nem elégit ki mentálisan.

2021. febr. 20. 08:14
 7/26 anonim ***** válasza:
89%
Komoly bajok vannak fejben. Egyrészt, magad mondod, hogy kiszámíthatatlan a munkahelyed és nem tetszik, hogy akkor hív amikor nem alkalmas. Ekkor, mint normális ember, rádbízza az időpontot kvázi, de te inkább besértődsz. Másodszor meg ahelyett, hogy az érzelmi labilitásoddal kezdenél valamit, a srácot akarod megváltoztatni. Azaz, érzelmi érettség és önreflexió nulla. Ahelyett, hogy élveznél egy tök jó kapcsolatot nem létező problémákat gyártasz. Nagyon-nagyon fárasztó vagy. Sajnálom a srácot, ennél mindenki jobbat érdemel, te meg inkább egy pszichológust keress vagy nem tudom. Csinálj valamit magaddal!
2021. febr. 20. 08:14
 8/26 A kérdező kommentje:

A "barátom" is hasonlo. Ő meg milliokat forgat pénzugyben utazik ő is. Szabad mint a madár az időt nezve. Azaz nem kötött neki sem hogy 8-16 ig meg ilyenek.

Pont ennek örültem a legjobban hogy vegre egy srác aki napkozben ráér!!

2021. febr. 20. 08:16
 9/26 A kérdező kommentje:

Dehogy akarom megvaltoztatni :D

A kapcsolatot probálnánk vmi rendszerbe terelni.

2021. febr. 20. 08:17
 10/26 A kérdező kommentje:

Az egymáshoz valo alkalmazkodásnál tartunk.

Amugy vissza sem irt semmit arra hogy kérdeztem tole a mai napot.

Na és ez is..

2021. febr. 20. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!