Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja nekem a barátnőm hogy random csaj az utcán milyen jó nő, milyen jó a teste, nézzem meg?
8 éve vagyunk együtt, minden tökéletes. A többi csajt mindig is stírölte, komolyan jobban megnézi a csajokat mint én. Sokáig majdnem máig kb titkon néztem meg a nőket az utcán (minden férfi csinálja) de soha nem csaltam meg vagy ilyesmi, csak megnézem ha olyan.
Mostanra meg azt csinálja a barátnőm: nézd, milyen jó csaj, de jó s@gg€ van, szerinted is, neked tetszett? Megmondhatod nyugodtan, nekem bejött.
Megyünk az utcán elmegy egy futó csajszi, elég jó, erre a barátnőm mondja: láttad te is? Elég jó teste van.
És amúgy egyáltalán nem zavarja ha megnézem más nőket! Sőt, mintha bátorítana is vagy nem tudom. Pasizni nem pasizik, nem közeledik senkihez, nincs szeretője sem, nem innen fúj a szél. Mi ez? Volt már valakivel ilyesmi?
Ja és nem leszbi, még titkon se! Minden rendben nálunk szex terén, nincsenek fura barátnői! Láttam már több “beleszbisedést” és tudom milyenek a fokozatai.
Nem leszbi, max biszex lehet.
De az is lehet, hogy súlyos önbizalomhiányban szenved és bizonyosságot szeretne arra, hogy ő valójában tényleg megfelel-e neked és talán ezeket a kijelentéseket azért teszi, hogy teszteljen téged, hogy jó nőnek tartod-e őt, vagy sem.
Az egóját akarja nyugtatgatni ilyen gyerekes játszmákkal.
Össze akarja magát hasonlítani más csajokkal.
Nőként írom, hogy ez bizony tényleg csapda :D
Igaza van az elsőnek.
Szánalmas kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!