Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Terhesen megcsalt a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesen megcsalt a párom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Állapotos vagyok, az 5. hónapban. Mivel veszélyeztetett, ezért nem szabad szexelnünk. A párom nem bírta tovább és félrelépett, de lebukott. Tudom, hogy az a nő csak szexualitás tárgya, de akkor is fáj. Ha elhagyom, ameddig nem tudok dolgozni, éhen halunk, mert nekem nincs családom, aki segítsen. Szeretem még mindig, amúgy , ezt leszámítva jó férj, szerintetek idővel ezt meg lehet bocsájtani?
2008. dec. 3. 14:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%
Altalaba a megcsalas abbol szarmazik mert az egyik fel nem kapja meg a masiktol amit szeretne...En voltam ilyen helyzetbe.Szeretoje voltam egy hazas embernek,es amikor kiderult h 5 honapos a felesege elhultem.Nem azert csalja meg mert nem szereti,hanem vagyik vlmi ujra,es mashol kereste meg.Ha en tudom h gyerekuk lesz sose allok le vele,de sajnos kesobb derult ki.Nem konnyu feldolgozni,de az ilyen megcsalasokra nem az a megoldas hogy rogton elvallunk,hanem leullni vele es megbeszelni h mi nem volt jo a kapcsolatba es mit kene tenni ennek a javitasara.Sok sikert!
2009. febr. 7. 10:34
 12/21 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszadótól kérdezném meg, hogy És ekkor szakítottál vele? A feleség nem tudta meg? Vagy folytattátok?

Mostanra ők is szakítottak, mint írtam, elvállni én sem szeretnék és tény hogy nem kapta meg amit szeretett volna, hiszen el vagyok tiltva a szextől. De már csak rövid idő és megvan a babánk, csak erre gondolok és utána rendezzük a kapcsolatunkat. Bár elfelejteni nem tudom, de megbocsájtom, ha tudom.

2009. febr. 8. 23:17
 13/21 anonim ***** válasza:

Amikor megtudtam h terhes a felesege,vagyis azota csak egy ket het telt el,es meg nem vagyok benne biztos h tenyleg az vagy csak lekoptatni akart,en szivbol remelem h terhes mert akkor van egy okom hogy miert lett vege.Nem lennek tobbet vele,legalabb is nalam ez azert mar tul sok.Amikor megtudtam szonelkul otthagytam ez azota nem beszeltunk.Remelem majd egyszer megtudom az igazat.

Es hidd el nem az elvalas ilyenkor a megoldas,errol csaladterapeutaval es csaladszociologussal beszeltem.Ilyenkor ha nem o mondja el neked,akkor nem erzelmi megcsalas volt,hanem csupan testi,es akkor meg minden esely megvan a mentesre...nem szep h terhesen ezt csinalta veled,hiszen errol te nem tehettel...de vegulis a ferfiak ilyenek...es aki emiatt lepontoz akkor az azt jelenti h nem el a foldon,hanem valahol mesevilagba.nem tudom hogy amikor en fogok feleseg lenni mi lesz velem,de remelem h megmarad ez a gondolkodasom...udvozletem es sok sikert:)

2009. febr. 10. 13:34
 14/21 anonim ***** válasza:
kimaradt h az 02-07 10:34 valaszolo voltam:)
2009. febr. 10. 13:35
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyara a felesege megtudta es volt talalkozasunk 3asba....a notol tudtam meg h gyereket varnak,es akkor otthagytam oket.
2009. febr. 10. 13:37
 16/21 anonim ***** válasza:
Na hogy alakultak a dolgok?
2009. febr. 20. 17:20
 17/21 anonim ***** válasza:
engem is érdekelne, hogy mi történt, hasonló cipőben jártam/játok, sajnos.
2009. márc. 9. 18:58
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Elmentem a hölgyhöz és szembesítettem vele, hogy állapotos vagyok. Kiderült, hogy tudott róla, de nem érdekelte! Aztán beszéltem a férjemmel, mondtam neki, hogy nem akarok elválni, de ez olyan dolog, ami a legtöbb ember szemében megbocsájthatatlan. Mivel a lónak is 4 lába van, mégis megbotlik, ezért most megbocsájtom, de ha még egyszer kiderül, akkor nem érdekel, hogyan fogunk megélni, elválunk. Ő megígért mindent, szakított a nővel, aki a mai napig hívogatja. Most már csak a szülésre koncventrélok, mindjárt itt van és remélem, hogy a kis jövevény végleg elfeledteti ezt a dolgot. Amúgy ha hiszitek, ha nem, alig van eszemben. Láttam a férjem szemében a könnyeket ahogy a bocsánatomért esedezett, ő nem egy pityergő típus, ezért hiszek neki, hogy tényleg nem lesz több ilyen. ha igen, akkor tanulok a hibáimból és többször nem bocsátom meg, hiszen akkor várhatóan nem áll meg kettőnél, de remélem, hogy ez nem fog bekövetkezni. Visszaáll majd a szexuális életünk és nem dobunk 8 év kapcsolatot sutba.

2009. márc. 10. 15:31
 19/21 anonim ***** válasza:

Remélem, hogy nálatok is minden jóra fordul! Könnyű szülést és boldog babázást kívánok!

Utolsó kérdező, 8 hós kisfiú anyukája

2009. márc. 15. 08:55
 20/21 anonim ***** válasza:
Szia, hogy vagytok azota, mekkora mar a baba?
2009. szept. 10. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!