Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesen megcsalt a párom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Állapotos vagyok, az 5. hónapban. Mivel veszélyeztetett, ezért nem szabad szexelnünk. A párom nem bírta tovább és félrelépett, de lebukott. Tudom, hogy az a nő csak szexualitás tárgya, de akkor is fáj. Ha elhagyom, ameddig nem tudok dolgozni, éhen halunk, mert nekem nincs családom, aki segítsen. Szeretem még mindig, amúgy , ezt leszámítva jó férj, szerintetek idővel ezt meg lehet bocsájtani?
Szerintem életed végéig benned marad a tüske,és sose fogsz tudni teljesen megbízni benne!Úgy gondolom,hogy ez nem fogható szexhiányra,mert ha valaki szeret valakit,akkor tiszteli annyira,hogy tud várni,főleg,ha az Ő gyerekével terhes!Amúgy nincs szükség konkrétan szexre (behatolásra) ahhoz,hogy kielégíts egy pasit!És ha kielégítetted más úton, akkor végképp undorító dolog tőle!Bocs,ha megbántottalak esetleg,de én sose tudnék ilyen dolgot megbocsájtani!
2008. dec. 3. 14:31
2/21 anonim válasza:
Ő tudja hogy te tudod ? :)
2008. dec. 3. 14:38
3/21 anonim válasza:
Egy házasság nem attól lesz tartós, hogy esküszöm, hogy soha nem kefélek meg senkit rajtad kívül, így úgy amúgy, végül is még 6 milliárd ember él a földön. De az én számomra, az kritikán aluli viselkedés, ha egy terhes nőt így csal meg a párja, ahogyan téged. Undorító úgy megcsalni, hogy a másik még védekezni sem tud. Ugyanilyen ocsmány dolog, ha pl betegség miatt nem tudna az egyik fél szexelni, és a másik úgy lép félre. Ez egyenlőtlen küzdelem. Normál esetben megbocsátanék a páromnak, de ez így nem volt fair, végül is az különböztet meg minket az állatoktól, hogy tudunk uralkodni az ösztöneinknek. De úgy látszik a férjed nem. Szerintem te nőként soha nem tudod lerendezni magadban, h a férjed félrekúrt, és pont akkor amikor.
2008. dec. 3. 14:49
4/21 A kérdező kommentje:
Még nem tudja, hogy tudom, addig nem akartam kitálalni, ameddig nem látok tisztán.
Az tényleg pocsék érzés, hogy terhesen tette ezt meg, egyébként biztos, hogy könnyebben megbocsájtanám, de így nem tudom....
csak egyelőre azt nem tudom, ha elhagynám, azt hogyan oldanám meg.... Sajnos nincs mit szépíteni, egyelőre nélküle nem tudok megélni, max egy anya otthonban, oda biztos nem mennék.
2008. dec. 3. 14:57
5/21 anonim válasza:
nézd,szerintem a párod egy bunkó!ha csak a szex hiányzott neki,akkor miért nem verte ki!?készülj fel ha vele maradsz,örökre ezt fogja tenni!idővel meg lehet bocsájtani,de elfelejteni soha!ha tudsz majd ezzel a tüskével a szivedben élni,hát maradj vele!de ha most nem tisztelt,hogy a gyermekét várod,akkor soha nem fog.
2008. dec. 3. 16:00
6/21 anonim válasza:
Szerintem is el kell válnod egy ilyen bunkótól. Az már más kérdés, hogy nem tudod megoldani a helyzetedet, de szerintem ez is csak akarat kérdése,ha eddig jó férj volt, biztos nem hagyja, hogy éhen haljatok!
2008. dec. 3. 16:47
7/21 anonim válasza:
Ad meg a nevét címét, és pár nagydarab, dühős nővel felkeresem és csomót kötök a farkára:DNa én kb ezt tenném.....
Az anyagi helyzet télleg komoly, de ha a felesége vagy akkor mindennek a fele a tiéd, a gyerekre meg fizethet gyerektartást, de ha télleg jó férj volt eddig akkor könyörögni fog a talpadat csókolgatva , hogy bocsájts meg neki..Na akkor rúgnék bele még vagy 100 at aztán talán esetleg netán megbocsátanék....
Hu de mérges lettem, bocsi:(
2008. dec. 3. 22:59
8/21 anonim válasza:
Én nem maradnék együtt egy olyan férfival aki félrelép miközben a közös babánkat várom.
Én is voltam várandós,mi sem élhettünk nemi életet,hát megoldottuk másképpen!;-)
De az,hogy ennyire tiszteletlen legyen,számomra ez felháborító.
Becsapott,megalázott téged,és a születendő babátokat!
Idővel biztosan tompul benned ez a fájdalom,de elfelejteni soha nem fogod.
A babavárás örömmel kell,hogy teljen,hisz ez a legcsodálatosabb dolog,amit egy anya átélhet...és ennek az élményét most vette el tőled a párod....
2008. dec. 4. 08:20
9/21 anonim válasza:
Ez egy undorito helyzet,de sjanos,ha tényleg nemtudod megoldnai az anyagi gondokat egyedül,vele kell maradnod amig ez probléma..a gyerek a legfontosabb
2008. dec. 4. 22:02
10/21 anonim válasza:
Szerintem sok ffi megcsalja a várandós párját, ha otthon nem segítenek rajta..Hogy mit tennék, nem tudom. De tudom, használd ki érzelmileg anyagilag aztán, ha van "menedéked" új kapcsolat stb. lépj le babástól!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!