Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7,5 hónapja nincs szex mit tegyek?

Egyrészt én elhagynám, ha nyolc hónapig nem nyúlna hozzám.
Másrészt, ha ennyire vele akarsz maradni, az miért nem merült fel benned, hogy lefogyj??

Hát én most a második korlátozás alatt híztam meg nagyon durván. A hidegben jóval kevesebbet is sétáltam, és home officban sokat ültem otthon és rászoktam a nasizásra a sport meg szépen lassan elmaradt. 65kg voltam, amikor megismert, most 78kg vagyok, de még mindig olyanokat szexelünk, hogy ha rágondolok is beleremegek. Viszont mi csak egy szűk éve vagyunk együtt.
Tudom, hogy gáz, hogy ennyit híztam, de ez tőle független, kicsit bedepiztem, már dokgozom azon, hogy leadjam ezt a plusz súlyt, nem miatta, hanem magam miatt főként.
Szóval csak azt akartam mondani, hogy lehet persze, hogy vékonyabban jobban tetszettél neki, de valószínűleg más is van a dologban. A szex az csak egy dolog. Az intimitás, közelség, pajkosság, bizalom, biztonság és szenvedély mellett.

Szerintem ennek annyi.
2 évből 8 hónap.
Nyilván maszturbalnak a férfiak, nők is, de akinek ennyire nincs igénye a másikra az nálam kuka lenne.
Főleg, hogy értelmes választ sem tud mondani, hogy mi a gond.

Szerintem itt nem a 4 kg a gond.
Eleve nem hiszem, hogy egyik napról a másikra jött rád.
Milyen az a reakció, hogy feláll neki, aztán kimegy? Még azt sem hagyná, hogy kielégitsd?
Tartom a véleményem, hogy nem tudnék ilyen férfival élni, Hozzateszem voltak szexuális gondok a hazassagomban, igaz sosem volt olyan, hogy ne tudnám miért és sosem maradt ki pár napnál több együttlét nélkül.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!