Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nincs szex már vagy 1 hónapja....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs szex már vagy 1 hónapja. Szerintetek aggódjak?

Figyelt kérdés
Egészségügyi problémái vannak, műtötték, de már 4 hónapja. Azóta is fájdalmai vannak (nem mindig, változó mikor és milyen intenzitással), jár orvostól orvosig. Vagy egy hónapja semmi szex, merthogy attól rosszabbul van...pedig sokkal megerőltetőbb dolgokat is csinál a munkájában (fizikai munka). Sőt plusz munkákat is elvállalt, amiket nem lenne szabad csinálnia. Ő a férfi amúgy... 1 éve vagyunk együtt.

2020. aug. 26. 13:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Légy türelmes, érthető szerintem most, hogy nincs sok kedve hozzá. Majd bepotoljatok.
2020. aug. 26. 14:01
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy komolyabb fájdalmakkal járó betegség simán elnyomatja a libidót egy időre, szerintem érthető, ha nem ez az első prioritása. Gondolom normális kapcsolatban vagytok, így beszéltetek erről, ő mivel magyarázza?
2020. aug. 26. 14:02
 3/15 A kérdező kommentje:
Csak nagyon úgy tűnik, hogy sose lesz kedve hozzá. :(
2020. aug. 26. 14:02
 4/15 A kérdező kommentje:
Pont ezzel magyarázza. Hogy ezen a dolgon stresszel állandóan és nincs kedve hozzá.
2020. aug. 26. 14:06
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
Még csak egy hónap telt el, ami egyáltalán nem sok, főleg nem hosszú kapcsolatban és főleg nem ilyen helyzetben. Ha ilyen helyzetben nem tudsz türelmes társa lenni, akkor gondolkozz el magadon.
2020. aug. 26. 14:06
 6/15 anonim ***** válasza:
13%

3 Nem is lesz, mert elmúlt..

1 év után neked kéne hessegetned örökké, mert örökké jönne utánad, akár mi is volt vele.Akár milyen problémája is van.

2020. aug. 26. 14:08
 7/15 A kérdező kommentje:
5# Értelmezd,a mit írtam. 4 hónapja műtötték. A műtét óta talán kétszer volt szex. Egy hónapja semmi.
2020. aug. 26. 14:10
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha fizikailag nem megy most neki a szex, akkor miért nem elégítitek ki egymást másként?
2020. aug. 26. 14:14
 9/15 A kérdező kommentje:
6# Én is így látom. Ismerőseim szerintem akkor nem szexelnének max, ha haldokolnának. Nagyon odavan így az önbizalmam.
2020. aug. 26. 14:15
 10/15 A kérdező kommentje:
8# Rengetegszer ajánlgatom, hogy kielégítem. Nem szeretné. Sokszor már akkor csúnyán néz, ha odaérek. Ezekután én nem is merem kérni, már hozzáérni se nagyon merek, magától pedig egyszer se ajánlotta fel...
2020. aug. 26. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!