Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi kapcsolatba beleférnek már az elején az ilyen 3-4-5 napos szünetek? Ha nincs senkije? 26n
Elvileg nincs senkije. Ezt nagyon határozottan állitja.
De kifogásokat kapok.
Eleinte nagyon szenvedélyes, különleges es jo kis vad szex volt köztünk. Illetve van és lenne is, HA lehetne.
De..
Fáradt, kicsit rossz a közérzete stb ezek jönnek mostanában.
Én joformán naponta kétnaponta akarnám. Állandoan bennem van az a feszko.
Nekem ugy tűnik mintha kb egy hete nem lettünk volna együtt de visszaolvasva látom hogy 2 napja voltunk egyutt, ugy, hogy nem akar holnap és lehet utána sem..
Miközben azt állitja a szex az kell neki nagyon is. Illetve én.
De fáradt.
Első alkalmi kapcsolatom. Nem szoktam ehhez hozzá. Nem ismerem.
Általában alkalmi kapcsolatokban heti hányszor van szex? Vagy én vagyok eltévedve hogy min.2 naponta 3 naponta kellene?
Vagy most akkor tényleg bizhatok benne hogy csak én vagyok? Jelenleg én ezt elhiszem valamiért. Határozott általában komolyan is beszél és korrekt engem sem hülyít.
Csak nem értem mi van vele mikor én meg itt "epekedem"utána:(
Szex kapcsolatban egyértelműen gumi...dehát kinek hogy.
Nem kell hogy most legyen vakakije ahoz hogy fertőzött legyen.
De ez egy rendes párkapcsolatban is pont igy benne van a pakliban
Minek hülyítene? Mert ilyenek az emberek sajnos :/ Mivel nem vagytok együtt, így a hülyítésnek is max annyi következménye lesz, hogy nem veled fekszik le, hanem a következővel. De abban igazad van, hogy attól, hogy még csak szexeltek még beszélhet veled őszíntén. Nem mindenki tart egyszerre 3-4 szexpartnert. Ismerek olyat, aki nem szeretne komoly kapcsolatot, de az alkalmi kapcsolatai is hosszúak és monogám is emelett.
Tisztázd magadban, hogy mit szeretnél, és ha nem elég az alkalmi kapcsolat, akkor ezt zárd le, és keress egy férfit aki komolyan fog venni. Neked lesz jobb, és nem rágódsz ezeken a dolgokon.
Én is azt mo dtam hogy rajta kívül nincs másik nő. Volt mèg 2.
Ha azt mo dom hogy mèg kèt nőt dugok, akkor minimum zavarta volna, de lehet hogy vège.
Így meg örült, készsèges volt mindenben, oràl, anàl, dugás.
Ha tudja hogy pár óràja másik nőt dugtam biztos nem szopott volna le.
Ha ezt most én elkezdenèm vele..arra kiváncsi lennèk..majd jonne a nem bizom meg benne dolgokkal hányszor mondja már el meg stb vel. Es de szabadon dönthetek persze. Akkor legyen ovszerrel.
Csodás lesz
Te egy kicsit kattyos vagy.
Ez szex. Nem kell olyan jellegű bizalom. De amugy pl hpv vel már megfertőzhettétek egymást, mwrr a kegtöbben azt se tudják hogy hordozzák a vírust.
Lehet ez neki is eszébe jutott és gondolta ha vele igy belementél akkor mással is.
Nem us védekeztetek sehogy?
Mindenki azt kapja amit megérdemel.
Sose lennék olyan nővel aki alkalmiztott és szopattàk, dugtàk mint egy szexuàlis segédeszközt.
Ha te ide raktad a mércét akkor a férfiak azt fogjàk megugrani. Ha magasra teszed akkor kiesett a selejt és marad a normális.
Ugy vagyunk kapcaolatban mintha járnánk caak nem járunk. Azaz nekem nincs más meg neki sem.
28# már nem azért de egy normal kapcsolatban sem lehet mindent tudni a masikrol. Exemnél is fura volt hogy ha elvileg nincs senkije hogy birja szex nélkul érdekes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!