Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Stockholm szindrómám van nagy valószínűséggel. Akik voltak hasonló helyzetben, traumakötésben, hogyan jutottak ki belőle?
6# pontosan fején talaltad a szöget. Azzal hogy marad és tűri azzal felhatalmazast is ad egyben. Ez teny. Maganak csinalja a bajt.
Ezen nincs mit szépiteni.
De tudom a gyk nem tud csak egyenesen gondolkodni egy iranyban.nem az a szint.
Tisztább pillanataimban belátom, hogy nem jó ez az egész, és menekülni kéne.
De annyira fájdalmasnak tűnik az elszakadás gondolata, hogy képtelen vagyok rá. Egyik nap ágyba hozza a reggelit és kedves, a másik nap meg őrjöng, és kettétöri a fakanalat, mert épp nem ízlik neki, amit főztem...
Nalam 1x probalkozott be egy pasi hasonloval... Par hetig meg erdekes is volt megtapasztalni es hagyni. De aztan eluntam a dolgot es elkuldtem a fenebe.
Fel evre ra ujra megkeresett h almai noje vagyok. Hat mondok oke de en a valosagot valasztom amiben o nem szerepel. Az osses ismero nonek elmondtam h jobb ha ovakodnak tole mert nem okes a pasi.
Az elozo baratnoje szo szeint mindent ott hagyva menekult el.
Kértem már segítséget, de hát szakítani senki sem fog helyettem. A barátaim tudják, biztatnak is, hogy lépjek ki. A szüleim annyit tudnak, hogy sok a vita és én állandóan sírok...Már a nanet is felhívtam. Pszichológusra meg sajnos nincs pénzem, egy-két alkalom meg nem sokat érne.
Úgy érzem, hogy sosem leszek már másba szerelmes, és nem tudnám kiheverni a szakítást...Tudom, hogy illogikus az egész, én sem értem magam. Korábban nem éreztem ezt senkinél, és régen nem is toleráltam, ha valaki megalázott. Igaz, akkor nem is manipulatív bántalmazóval voltam...
Igaziból szakíthat vele más is. Hívd fel apukádat, bátyádat és férfi ismerőseidet, hogy segítsenek pakolni. Összepakoltok, és amikor hazajön, akkor elmondod, hogy kell egy kis gondolkodási idő és egy hónapig ne keressen, vagy a szüleiddel együtt megírod a levelet, biztos segítenek, és ott hagyod a párnán, amíg dolgozik.
Ha lesz egy kis időd gondolkodni, akkor simán lehet, hogy tisztábban fogod látni a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!