Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Stockholm szindrómám van nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Stockholm szindrómám van nagy valószínűséggel. Akik voltak hasonló helyzetben, traumakötésben, hogyan jutottak ki belőle?

Figyelt kérdés
Bántalmazó kapcsolatban élek. Folyamatos a lelki abúzus, olykor enyhébb fizikai bántalmazások is vannak. Viszont amikor jó minden, akkor reménykedem, hogy úgy maradnak a dolgok, de aztán megint minden elromlik. Az állandó stressz már leterít, még sem tudok szabadulni. Az önbizalmam a nulla alatt. Azt érzem, hogy bár rossz így, de néha vannak jó pillanatok, és én már sose tudnék másba szerelmes lenni. Ugyanakkor tudom, hogy teljesen tönkre teszem magam, de egyszerűen képtelen vagyok elengedni a párom...

2021. febr. 18. 19:47
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Állandóan marcangolom magam, hogy mit rontottam el, amiért így viselkedik velem. Mindig azt mondja, hogy másokkal nem volt ilyen a kapcsolata, meg én hozom ki belőle ezt.
2021. febr. 18. 20:01
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

6# pontosan fején talaltad a szöget. Azzal hogy marad és tűri azzal felhatalmazast is ad egyben. Ez teny. Maganak csinalja a bajt.

Ezen nincs mit szépiteni.

De tudom a gyk nem tud csak egyenesen gondolkodni egy iranyban.nem az a szint.

2021. febr. 18. 20:04
 13/22 A kérdező kommentje:

Tisztább pillanataimban belátom, hogy nem jó ez az egész, és menekülni kéne.

De annyira fájdalmasnak tűnik az elszakadás gondolata, hogy képtelen vagyok rá. Egyik nap ágyba hozza a reggelit és kedves, a másik nap meg őrjöng, és kettétöri a fakanalat, mert épp nem ízlik neki, amit főztem...

2021. febr. 18. 20:07
 14/22 anonim ***** válasza:
92%
Úristen, nekem is mindig ugyanezt mondta, hogy én hozom ki belőle az állatot. Hidd el nem a te hibád. Ő nem fog változni.
2021. febr. 18. 20:35
 15/22 anonim ***** válasza:
96%
Attól még, hogy a kérdező tűri, az nem jogosítja fel a bántalmazót a bántalmazásra.
2021. febr. 18. 20:37
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Kérdezd màr meg erről a bántalmazot..
2021. febr. 18. 20:46
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nalam 1x probalkozott be egy pasi hasonloval... Par hetig meg erdekes is volt megtapasztalni es hagyni. De aztan eluntam a dolgot es elkuldtem a fenebe.

Fel evre ra ujra megkeresett h almai noje vagyok. Hat mondok oke de en a valosagot valasztom amiben o nem szerepel. Az osses ismero nonek elmondtam h jobb ha ovakodnak tole mert nem okes a pasi.

Az elozo baratnoje szo szeint mindent ott hagyva menekult el.

2021. febr. 18. 21:07
 18/22 anonim ***** válasza:
52%
Én kérnék külső segítséget egy tisuta pillanatban. Szülők? Barátok?
2021. febr. 18. 22:55
 19/22 A kérdező kommentje:

Kértem már segítséget, de hát szakítani senki sem fog helyettem. A barátaim tudják, biztatnak is, hogy lépjek ki. A szüleim annyit tudnak, hogy sok a vita és én állandóan sírok...Már a nanet is felhívtam. Pszichológusra meg sajnos nincs pénzem, egy-két alkalom meg nem sokat érne.

Úgy érzem, hogy sosem leszek már másba szerelmes, és nem tudnám kiheverni a szakítást...Tudom, hogy illogikus az egész, én sem értem magam. Korábban nem éreztem ezt senkinél, és régen nem is toleráltam, ha valaki megalázott. Igaz, akkor nem is manipulatív bántalmazóval voltam...

2021. febr. 18. 23:54
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Igaziból szakíthat vele más is. Hívd fel apukádat, bátyádat és férfi ismerőseidet, hogy segítsenek pakolni. Összepakoltok, és amikor hazajön, akkor elmondod, hogy kell egy kis gondolkodási idő és egy hónapig ne keressen, vagy a szüleiddel együtt megírod a levelet, biztos segítenek, és ott hagyod a párnán, amíg dolgozik.

Ha lesz egy kis időd gondolkodni, akkor simán lehet, hogy tisztábban fogod látni a helyzetet.

2021. febr. 19. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!