Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ajánlottad már fel a másiknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajánlottad már fel a másiknak, hogy kereshet mást szexre? Ha igen, mi volt a reakció?

Figyelt kérdés

Nálunk ebből hiszti lett. Hormon problémám van, a hátam közepére nem kívánom az egészet, lassan 3 éve vagyunk együtt. Én vagyok a nő. Nem élünk együtt. Más probléma is van, de ez neki a központi kérdés. Nekem már görcsbe rándul a gyomrom, ha arra gondolok, megint csinálni "kell".

Mással nem akarja csinálni és sértőnek veszi, holott tudja, hogy mi a bajom.

Orvosi kivizsgálás alatt vagyok.

2021. febr. 18. 13:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
46%

Úristen, te nagyon beteg vagy. Jól írtam én, hogy lelkileg is ocsmány vagy. Fogalmad sincs, mi az a jól működő párkapcsolat.

Orvosi eset vagy te is meg a "párod" is, akiről egyébként döbbenetes, milyen lekezelően tudsz nyilatkozni. Tele vagy gyűlölettel meg gőggel (bár ez utóbbit nem is értem, nyilván a keserűség hozza ki belőled).

Komolyan mondom, isteni szerencse, hogy a betegségedből kifolyólag nehezen tudnál teherbe esni.

2021. febr. 18. 17:45
 22/27 anonim ***** válasza:
34%

#21 Mondjuk, ha a kérdező szerinted lelkileg ocsmány, akkor te mi vagy, hogy ilyen stílusban próbálsz leszólni valakit és sértegetni olyan módon, amiből kevéssé derül ki, hogy mit kéne módosítania, csak beszólásnak jó legfeljebb?!

Ha segíteni akarsz, akkor próbálj meg tanácsot adni, ha nem akarsz lelkileg ocsmány lenni, akkor meg ne bántó stílusban kritizáld a kérdezőt, hanem segíts neki megérteni, hogy mit ront el SZERINTED.

2021. febr. 18. 18:39
 23/27 A kérdező kommentje:

#20 Szex kapcsolatai voltak, nem párkapcsolata. Első neki is és nekem is. Ő a problémái miatt nem találna mást azt tény vagy gyorsan lepattintanák, amit értek.

#21 Köszi, még jó, hogy nem szeretjük a gyereket :) Tudjuk egymás korlátait és bizony mindkettőnkben van a másik felé harag és csalódás már bőven, de nem azt jelenti, hogy ne működne. (Ja, és a teherbeeséssel nem lenne gond, de akinek nem való, az nem vállal gyereket. És nekünk nem való, mert nem viseljük el őket. De cuki vagy.)

Mindenki orvosi eset ezen a földön, aki azt hiszi, hogy jobb a másiknál vagy jobban tud valamit. Te is. :) Az indulataidat vezesd le máson. Köszi.

De úgy látom ez valami elképzelhetetlen ajánlat mások számára. Ez van akkor. Amúgy is a szex körül forog a világ, nem a kitartáson és egy kapcsolat megtartásán/javításán.

2021. febr. 18. 19:47
 24/27 anonim ***** válasza:
8%
Nem kérdés, jobb vagyok-e egy megkeseredett frigid hárpiánál meg egy dührohamokat kapó, másokon élősködő senkiházinál. Mondom, megnyugtató, hogy nem lesz gyereketek.
2021. febr. 18. 22:02
 25/27 anonim ***** válasza:

Poliamór vagyok. Szerelemre is kereshet másokat, örülnék neki.

Ezt minden kapcsolatom elején közlöm amikor szóba jön.

2021. febr. 19. 11:05
 26/27 anonim ***** válasza:
Bár ilyen csajom lehetne mint a kedves 14-es válaszoló....
2021. febr. 19. 11:52
 27/27 anonim ***** válasza:
Ugyan már. A 14-es provokálja a férfiakat, vagy szimplán csak egy lábtörlő.
2021. febr. 19. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!