Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajánlottad már fel a másiknak, hogy kereshet mást szexre? Ha igen, mi volt a reakció?
Nálunk ebből hiszti lett. Hormon problémám van, a hátam közepére nem kívánom az egészet, lassan 3 éve vagyunk együtt. Én vagyok a nő. Nem élünk együtt. Más probléma is van, de ez neki a központi kérdés. Nekem már görcsbe rándul a gyomrom, ha arra gondolok, megint csinálni "kell".
Mással nem akarja csinálni és sértőnek veszi, holott tudja, hogy mi a bajom.
Orvosi kivizsgálás alatt vagyok.
Vagy én csesztem el? Elkapattam?
sokszor kapott tőlem kisebb ajándékokat, elmentünk 2x pihenni 1 hétre, autóval megyünk vásárolni, pedig nincs messze a bevásárlóközpont. De kocsival megyünk mindenhova. Persze, gyorsabb, az én kényelmemet is szolgálja. Mindig hasznos dolgokat kapott tőlem születésnapjára/karácsonyra. Nem pénzzel fejezem ki felé a szeretetemet, félre ne értsetek. Érzelmileg rendben vagyunk, de amikor előjön a szex... Hát azt az érzést nem kívánom senkinek se.
Vele csúnyán elbántak az előttem lévők és én vagyok az első kapcsolata. A szüzességét is kvánál vesztette el jó későn.
A hűséggel nálunk sincs probléma, csak a problémám ettől még fent fog állni, elhagyni pedig nem fog. Tudom.
Majd túl leszek a kötelező körökön 🤷🏼♀️
#17 Ha neked meg ennyire rossz a kötelező kör, akkor nem kell bevállalni.
Ez az egész kapcsolat elég ingatag lábakon áll nálatok, ne a szex tartsa össze, derüljön ki, ha nem működik, hogy tovább tudjatok lépni.
Az baj, en azt szurtem le, hogy nem csak a szex a problema, hanem kapcsolatban is vannak komolyabb kulonbozosegek. Sajnos egy hosszu kapcsolatban nem feltetlen eleg, ha mindketten jo emberek vagytok, nekem is volt parom, aki egy tunemeny volt, de nem illettunk ossze. Nyilvan ezt te/ti latjatok, de az eddig leirtakbol szerintem ez a problema sokkalta melyebben gyokerezik, ami ugye rajta is mulik, mert emlitetted az o hozzaallasat is mas dolgokhoz.
De vegso soron ezt neki kell eldontenie, erre nehez barmit tanacsolni.
Sok sikert es mihamarabbi gyogyulast!
11-es válaszoló vagyok.
Te magad írtad, hogy a pénzedet biztos szereti, és a kocsit a se..e alatt. És nem dolgozik már két éve.
Erre most még az is kiderül, hogy a szüzességét is prostinál veszítette el, gondolom nem volt jobb lehetősége. Majd hülye lesz szakítani veled, nagyon úgy tűnik, hogy nem tud máshova menni szexért, ezért sértődött meg a kedves ajánlaton. Neki ingyen van minden.
Na hát erre írtam, hogy nincs tartásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!