Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha most esküvő előtt jelenti be a párom, hogy nem akar gyereket?
"Az lenne a dolga, hogy szüljön".
Hát gratulálok, remélem elhagy.
Mondom ezt férfiként.
Gondolom ezt a neki a dolga kínlódni a gyerekkel egyedül, neki is odalökted. Normális nő biztosan nem kap kedvet a szüléshez egy ilyen mondatot hallva.
Nem kérdező, nem egyedül neki a dolga a gyereknevelés, hanem a tiéd is. Nemcsak megcsinálni kell, aztán a lábadat az asztalra dobva hátradőlni, hogy na ezt is kipipàlhatod, hanem apjaként ugyanolyan kötelességed nevelni, mint az anyjának.
A nők nem tenyészkancák, szóval ne ragadj le a középkorban. Már nem ezek az idők vannak. A 21.században vagyunk. Szívesen.
Egyébként jobban jár, ha nem megy hozzád feleségül. Nem tűnsz egy főnyereménynek, csak egy basának.
Otthagynam ...
Lemondanam az eskuvot es ennyi
Ezzel a "ez a dolga" szöveggel eléggé kicsaptad a biztosítékot. Senkinek sem dolga szülni és akaratán kívül gyereket vállalni, mert a társadalom ezt várja el tőle. Ugyanez a férfiakra is igaz. Nem hiszem, hogy csak a férfi dolga, hogy dolgozzon és pénzt keressen.
Viszont! Elég szemétség, hogy ő tudta, hogy te gyereket akarsz, neked ez az életstílus felelne meg, hogy ő otthon a gyerekkel, te meg hozod a pénzt. Eddig ezzel nem volt semmi baja, most meg benyögi, hogy bocs mégse. Nehéz lesz elengedni de nem hiszem, hogy ez működőképes lesz így. Nem értem, hogy miért kellett évekig hitegetni, hogy igen, ő is ilyen jövőt képzel. Ez nem "meggondoltam magam." Csak tudta mire vágyik. Én se akarok gyereket, nem is hitegetek vele senkit. Ez így tiszta.
Elhagynám, mert hitegetett és hazudott.
Nő vagyok, nem fogok szülni, mert nem akarok gyereket, de SOHA nem hitegettem a barátomat. Mikor szóba került, kerek-perec megmondtam, hogy nekem nem lesz gyerekem.
És hogyha ő mindenképp szeretne, akkor rendben, elfogadom, de a továbbiakban akkor külön utakon folytatjuk.
Szerintem is csak tőled nem akar. Szerintem senki nem akarna gyereket egy olyan pasitól, aki szerint a nő feladata a szülés és gyereknevelés.
Hahó, 2021 van, már a nők is építhetnek karriert és apuka is maradhat otthon a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!