Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igy normális?
Egyetértek a hármassal, teljesen igazad van, én is az ilyen fajta gondolkodású lányokat a normálisak :)
Amúgy meg teljesen normális dolog, igen :)
Lehet, hogy mostanában szokatlan. Viszont szerintem elég jól látod a kérdést. A lányok korábban érnek mint a fiúk, a te korodbeli fiúknak nyilván nagyon tetszenek a korodbeli lányok, csak éppen sokszor kisfiúnak néznek ki mellettetek és igen, valóban gyerekesek is.
Kell nekik 1-2 év, hogy ledolgozzák a különbséget. Később a fiú javára +2 év az jó egy kapcsolatban. Ám a te korodban egy 16 éves srác esetleg olyasmit szeretne amit viszont te még nem. Pont abban a kórban vagy, hogy a korodbeli éretlen hozzád, az idősebb pedig túl érett.
Azért ezt majd úgy is átgondolod, mert a 16-19 -ig még bőven a tini éveid lesznek.
Aki mindenáron pasit akar, az általában ezt azzal magyarázza, hogy mindent ki kell próbálni, hogy tudja, mit akar, mire vágyik, de ez hülyeség. Ha rád talál az igazi, akkor fel fogod ismerni, a nélkül is, hogy ész nélkül mindent "kipróbálnál", hátha. Neked se tetszene, ha valaki csak kipróbálna... :)
Szerintem teljesen normális, hogy nem minden áron akarsz valakit, én is hasonló voltam, és még indig élek! :D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!