Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez az ember? Mert férjnek nem nevezném.
Figyelt kérdés
Vett egy autót magának, mert miért ne. Ez is így derült ki, hogy a gyerek belenézett a telefonjába és éppen biztosítást kötött. Nekem azt mondta, hogy csak nézelődik. És ő úgy gondolta, minek ezt megbeszélni velem. Nem veszekedtem vele, már ezt is feleslegesnek tartom, csak nem szóltam hozzá az este és nem aludtam mellette. Csak egyszerűen szétvet az ideg, hogy ő csak úgy vesz egy autót, mert miért ne, arra nem tart érdemesnek, hogy megbeszélje velem és még hülyének is tart, hogy ilyen szerinte apróságon megsértődök és megint cirkuszolok. Bezzeg valamelyik hónapban engem forintra elszámoltatott, mert az hülyeség, hogy a kaja, meg a tisztítószerek bele kerülnek egy hónapban 100 ezer forintba. Mert ha ügyes lennék és nem költenék minden szarra, akkor 40 ezer forint is elég lenne.
Már pont eleget tűrtél. Jöjjön ki ő 40 ezerből egy hónapban.
Meglátod, mihelyst megkapja a válási papírokat, még ő lesz a szegény áldozat, és mindenkinek előadja, hogy semmi előzménye nem volt, meg hogy egy autó miatt... Dehát ki nem sz@rja le, akárhogy teper majd, legyél erős!
2021. febr. 17. 10:07
52/71 A kérdező kommentje:
42 vagyok. Külső szemlélő csak azt látja, hogy milyen dolgos ember, mert még hétvégén is dolgozik. Holott nem dolgozik, csak a műhelyben van, hogy ne kelljen otthon lennie.
2021. febr. 17. 10:09
53/71 anonim válasza:
Persze, ez általában így van. "Ez az ember egy szent. A légynek sem ártana. Mindent megtesz érted. Neked senki sem jó. "
Nem baj, ezzel nem szabad foglalkozni.
Azzal kell foglalkoznod, hogy ne csak itt a gyakorin írj erről, hanem a való életben is lépj. Ha kell keress valakit, aki támogat. Barátnő, testvér, bárki, aki erősít, biztat.
2021. febr. 17. 10:16
54/71 A kérdező kommentje:
Sajnos se testvér, se barátnő. Minden barátnőt elmart mellőlem. És természetesen nem azért mentek el, mert nem volt lehetőség gyerek nélkül bárhova mennem, hanem azért, mert egy kiállhatatlan hárpia vagyok, akivel senki nem barátkozik szívesen.
2021. febr. 17. 10:19
55/71 anonim válasza:
Pedig itt nem tűnsz hárpiának, csak tehetetlennek, befásultnak.
Hogyan marta el mellőled a barátnőidet?
2021. febr. 17. 10:23
56/71 A kérdező kommentje:
Mindig beszólogatott, mikor telefonáltunk. Ha mentem volna, neki sosem volt ideje, hogy vigyázzon a gyerekre. Meg persze ment a beszólogatás, hogy megint minden fontosabb, mint az otthoni dolgok, csak csavarogni akarok,
2021. febr. 17. 10:34
57/71 anonim válasza:
Minek vagy vele?
Mikor mellette döntöttél, az agyad akkor nyaraláson volt? :)
2021. febr. 17. 10:55
58/71 FoxtrotLidérc válasza:
Semmi baj! Akkor mindenből vedd egy hónapig a legolcsóbbat, legtrébbet. Majd amikor "sírva eszi meg" azt az ótvar parizert, aminek szabályosan fémíze van, a ruhák nem lesznek illatosak mosás után, amikor majd a vasárnapi ebéd is rántásleves lesz dejós tésztával sültek helyett, amikor a majd nem fog csillogni a fürdőszoba, akkor majd érezni fogja a különbséget... (Itt szögezem le: a rántáslevessel nincs bajom. A dejós tésztától a hideg ráz... 😆😆😆😆😆 Senki ízlését nem akartam fikázni!)
2021. febr. 17. 10:59
59/71 FoxtrotLidérc válasza:
Illetve ne egy hónapig, hanem ezután mindig.
2021. febr. 17. 11:00
60/71 anonim válasza:
Akkor vedd fel újra a kapcsolatot a régi barátnőiddel, beszélj velük őszintén. Ez egy jó lehetőség, hogy elindulj az úton. Kezdj el több dolgon változtatni, öltözködésen, frizurán, hogy érezd a változást. Nincs veszteni valód, jobban fogod érezni magad, ha teszel magadért.
Nincs értelme leckéztetni a palit, nem fog tőle semmi változni, meg most komolyan: volna még kedved hozzá?
Az ingatlannal kapcsolatban nem írtál semmit. Közös?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!