Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez az ember? Mert férjnek nem nevezném.
Hát anno nálunk ugyan kis dolgokban de nem igy sült el.
Párommal elkezdtük az èletet joformán a nullárol sulik után.
A stratégiánk az költségredukálás és bevételhalmozás volt persze.
Igy se tv se mikro meg ilyenekre nem költöttünk.
De emellett problémám volt az is hogy kezdtem kiábrándulni mert én éreztem valahol magam a "főnöknek"nő létemre azaz őt papucsnak kezdtem megismerni az összeköltözés alatt. Annyit mondtam is neki egy egy ilyen szituban hogy nem határozott es ez engem zavar.
Egyszer arra mentem haza hogy beköttette a tv-t asszem vezetékes telefonnal.
Amin kiakadtam(de mellette amugy is hisztis lettem nem a nőt hozta ki belőlem valahogy soha hanem vmi házisárkányt és Miatta magamat is kezdtem utálni!:Des ennek is ő volt az oka. Mert más kapcsolattomban en soha nem voltam ilyen)
Szoval a balhè miatt vissza is vitte.
Azaz hiába probált csóri mellettem határozott lenni.
Azaz èn tudtam a hátterét hogy ez csupán arrol szolt hogy érvényesülni szeretne a kapcsolatban.
Egy titokban autovásárlás is takarhat valamit szerintem.
Ő is gondolhatta lehet, hogy nem hagynád, es ez teljesen olyan, mint amikor a gyerek titokban a zsebpénzéből csokit vesz. Ez gyerekes viselkedés. Es a nőből kivált egyfajta anyai/nevelői magatartást felháborodást.
Es azert borul ugy minden mert ez nem no es ffi kapcsolat igy hanem anya es gyerek kapcsolat.
15-ös! Na ne....!
A nők a semmin is hisztiznek!
Nem lehet, hogy neked vette ajándékba, csak úgy kiakadtál, hogy nem volt kedve elmondani?
Amúgy meg ha ez igaz, szerintem el fogtok válni előbb-utóbb. Aztán ezek a fajta férfiak sírnak a társkeresőkön, hogy nincs otthon szex.
17# melletted lehet..
Hidd el a ferfitől lesz nő a nő vagy épp pont nem..
Néz utána ennek a szemléletnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!