Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez az ember? Mert férjnek nem nevezném.
Soha nem lesz jobb, hisz látod, már "rohadj meg".
Add be a válást. Nem is kell vele megbeszélned, hogyan döntöttél, minek? Ő sem beszéli meg veled az autóvásárlást.
A gyereknek is jobb lesz, mert nem ezt a rettenetes kapcsolatot látja.
Biztos ijesztő a gondoltat, hogy ezután egyedül kell megoldanod a mindennapokat, eltartani magatokat, stb, de csak így adhatsz magadnak esélyt. Ha ebben a házasságban maradsz, elpocsékolod az életedet.
Ne attól félj, hogy nehéz lesz, hanem attól, hogy 1 év múlva még ugyanitt tartasz.
#42 erre már én is rájöttem. Viszont elvárja, hogy én puszilgassam, meg szeretgessem. Csak sajnos oda jutottunk, hogy már a gondolattól is a hideg ráz.
És képes volt a szemembe hazudni.
Hmm... a férjed keres annyit, hogy ezeket finanszírozza? Mert ha nem, akkor kérdező szerintem örököltél egy csomó hitelt!
Inkább vállj el, mert ennél is sokkal többet árthat nektek. Míg vele vagy jogilag, ellehetetleníthet teljesen anyagilag, hogy soha nem állsz talpra!
Minél előbb szállj ki, mert itt már nem az érzésekről van szó!
😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
Közös az ingatlanotok? Ha igen, akkor gondolom el kell adjátok, hogy felezni tudjatok, nem feltételezem, hogy bármelyikőtök meg tudja vásárolni a másik részét. Van hova menned? Szülők?
Szerintem a válás beadásakor már el kellene egyikőtöknek költözni, mert pokollá teszi az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!