Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többsége miért nem értékeli a normális nőket?
11# nek és még más ugyanerre a következtetésre jutott válaszolónak adok igzat!
Eszedbe ne jusson hogy ezekután mindennek az ellenkezöje leszel!!
Ne válj te is olyanná,amilyet pont nem akarhat senki!
Legtöbb férfi értékeli azokat az erényeidet,amiket leírtál.
Izgalom?
Hát akinek egy hp re van szüksége,aki tányerokat hajigál,meg évente 2 zacskóslevest föz,mert össze kell mindennap jönni a barinökkel a mükörmösnél,az egy féleszü ökör.De lelke rajta!!
Van màr elegsok elb.szott nö,akik ugy gondolták,hogy jónak lenni nem éri meg,az izgalomra vägyóknak lehet válogatni közülük!
Dobd ki ezt a gyökeret,és keress egy olyan embert,aki megbecsül,és tärsra vägyik,nem egy kiszolgáló cselédre!!
36F
A diagnózisom a következő:
Találkoztál egy szexuálisan kifejezetten vonzó, de emberileg selejtes pasassal. Eszed nem volt, így a vonzerőd miatt bemagyaráztad magadnak, hogy a pasas valójában jó ember. (Ez tipikus női forgatókönyv.)
Most pedig, amikor a kezdeti rózsaszín időszak halványul, kezded észrevenni, hogy a párod egyáltalán nem olyan emberileg, mint hitted. Ha lett volna eszed, már az elején külön tudod választani az emberi és a szexuális értéket, így nem lennél most abban a helyzetben, amiben vagy.
A nők szeretik hangoztatni ezt a normális férfiak kontra nem normális férfiak dolgot. De az igazság az, hogy valójában vonzó és nem vonzó férfiak vannak a szemükben. A vonzó férfiaknál pedig általában meggyőzik magukat, hogy a vonzó férfi az normális is. Addig racionalizálják magukban a dolgokat, hogy kellő okot találjanak a szexhez és lerázhassák magukról a felelősséget.
Az a baj, hogy amíg erre a nők nem jönnek rá, addig az ilyen esetek mindennaposak lesznek.
Kezdésként azt javaslom, hogy először ismerd el: A TE HIBÁD.
Aztán lépj ki a kapcsolatból, amíg lehet.
Utána pedig dönts okosabban.
(Igen, a nők felé elvárást fogalmaztam meg, és rávilágítottam a hibájukra. Huhúúú, mennyi lepontozást és támadást fogok én még kapni! :D)
Kedves válaszolók!
Sok igazság volt abban, amit leírtatok! Köszönöm a válaszaitokat!
Valóban, az én hibám is ez, hogy így alakult. A rossz választás viszont később ütközik ki. Talán annyit beleadnom sem kellett volna, mint tettem, szerelmes voltam, és ezzel is próbáltam kifejezni.
Mondjuk, sokan szerintem úgy oldják, meg mint a párom. :D Talált valakit, akivel elvan otthon, jó cselédnek, és közben ott vannak az insta nők, izgalomnak...
Őszintén megmondva, én inkább rosszul vagyok az insta nőktől, mint vonzónak tartom bármelyiket is, pedig szingliként nézegethetném, de egyszerűen nem. Az összes kb ugyan úgy néz ki. Vágja a komoly pofát, agyonsminkelve, agyontetkózva pucsít vagy magát mutogatja valahogy, ettől meg már csak az a rosszabb aki még valami szart reklámoz is.
Szerintem bőven rendben van ha a szexben mersz és akarsz is kezdeményezni, esetleg valami aktív program mellett is érdeklődsz nem csak a menjünk el XY helyre enni. Az pedig, hogy ki mennyire értékeli tényleg attól függ, hogy milyet fogsz ki. Van akinek már az is a magántér hiányát jelenti, ha ráírsz napi 2x és van aki meg örülne neki ha ráírna valaki akár 1x is.
Valamilyen szinten megértem, hogy szerinted sokat adsz bele a kapcsolatba és jó többet nem teszem. Ha viszont belegondolsz, hogy ha mindenki így áll a kapcsolathoz, hogy a minimumot adja bele, hogy ne mutasson olyan nagy kötődést akkor azokból milyen érzelmi nyomorék kapcsolatok lesznek?
Inkább arra figyelj, hogy ha te adsz valamennyit akkor kapj is vissza, ha igényled. Ha adsz és adsz mondjuk egy kis ideig és úgy látod, ebből nem jön vissza semmi, akkor meg lépsz mert nem értékeli. Nem kell éveket várni arra, hogy lelépj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!