Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak többsége miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak többsége miért nem értékeli a normális nőket?

Figyelt kérdés
A párom úgy érzem, kicsit sem tisztel, vagy becsül. Tanult, házias, dekoratív, visszafogott normális értékrendű nő vagyok. Ő meg már lassan úgy kezel, mint egy cselédet. Mindent beleadtam ebbe a kapcsolatba, ő meg insta nőcskéket magasztal fel, velem meg sokszor bunkó. Nem értem, hogy mitől jobbak a magamutogató üres nők, mint akiknek van értékrendjük, és a mű dolgok helyett, természetesek, visszafogottak.

2021. febr. 16. 20:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
93%
de értékeli,de te épp egy tuskóba futottál bele....f
2021. febr. 16. 21:36
 12/29 FoxtrotLidérc ***** válasza:
92%

Két eset lehetséges.

A.) Következetesen kijelölöd a határokat, amit semmilyen körülmények között nem léphet át - akkor se, ha kutya eszik kutyát. Nem vagy senkinek a kapcarongya, senkinek a cselédje. Senkinek a szolgája. Párod évszám szerint felnőtt férfi ember, nem pedig egy elkényeztetett tinikirályfi. Majd ő megoldja, ahogyan akarja.

B.) Úgy döntesz, hogy nem éri meg a befektetett energiát a dolog, és eltünteted az életedből. Aztán keresel egy normális, hozzád illő férfit.

Egy a lényeg: Maradj ilyen, amilyen MOST vagy, de ne felejtsd el kijelölni azokat a bizonyos határokat! Meglásd: Ha a jelenlegi nem is, más férfi NAGYON meg fog becsülni. :))) Kívánom, hogy megoldódjon a helyzeted!

2021. febr. 16. 21:45
 13/29 anonim ***** válasza:
74%

Mert rossz embert választottál.

Férfi oldalról is ugyan ez a sírás megy. "Egész nap beszélgettünk, őt választottam a barátaim helyett. Volt, hogy előbb felkeltem, csak hogy én legyek az első akivel reggel beszél. A barátaim kiröhögtek és azt mondták, hogy egy papucs vagyok. Én erre azt mondtam, hogy nem, ha barátnőd van és szereted akkor nem lehetsz papucs. A csaj meg közölte, hogy unalmas vagyok és elhagyott."

Szóval vannak ilyenek.

2021. febr. 16. 21:46
 14/29 anonim ***** válasza:
70%

Amúgy mindenki az izgalomról beszél:D

Csak megemlítem, hogy ku..a sok férfi le se szarja ezt az izgalmat amit itt pedzegetnek. Az izgalom akkor bőven elég a legtöbb férfinak amikor 2-esben vannak, ergó bevállalós a csaj.

Vagy annyi, hogy nem a Wellness a mániája a csajnak hanem akkor már inkább valami kirándulás vagy valami aktív dolog. De aki nem jövős menős még ezt se igényli...

2021. febr. 16. 21:49
 15/29 anonim ***** válasza:
67%

Én férfioldalról is azt gondolom ott a baj, hogy túltoltad az adást.

Nekem is volt ilyen barátnőm régebben, és azt hittem hú mekkora király vagyok és mennyire odavan a csaj értem és csinálhatok vele bármit. Aztán koppantam, mikor betelt nála a pohár és elváltak útjaink. Utána rájöttem, hogy értékes nőt veszítettem. :(

2021. febr. 16. 22:13
 16/29 A kérdező kommentje:

Kedves 15-ös!

Akkor nem gondolod úgy, hogy a te gondolkodásoddal is volt baj, mert ahelyett, hogy értékelted, vissza éltél a helyzettel? Utólag te is belátod, hogy értékes nőt vesztettél! Azért gondolom, ha újra találnál ilyen nőt, akkor másképp állnál hozzá már, nem?

2021. febr. 16. 22:19
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

16-Persze, teljesen másképp állnék hozzá. Azóta eltelt majd 10 év, akkor voltam 23, sokat értem ilyen téren.

Viszont az a gond, te nem tudhatod, hogy ilyen férfivel hoz össze a sors, vagy olyannal, aki ezt nem becsüli.

Szóval szerintem jobb, ha kevesebbet adsz, és nem kényelmesíted el a férfit. Érezze, hogy neki is kell dolgoznia a kapcsolatért, mert az csapatmunka.

2021. febr. 16. 22:27
 18/29 anonim ***** válasza:
82%
Ismerős 😂 plusz annyi hogy én is lehetnék "insta nő" tehát nem vagyok tőlük lemaradva, de szerintem te is lehetnél.. Plusz jobb rájuk csorgatni a nyálat, mert le se esik nekik, hogy ez mind hamisság, ja és élőben a plasztikazott nocskek atom rondák. De ehhez ész kéne, hogy egy férfi megértse. 😕
2021. febr. 16. 22:39
 19/29 anonim ***** válasza:
46%

Te komolyan normális nőnek tartod magad ilyen felfogâssal? Nem hiszem, hogy úgy fújná köréd a szél a szemetet, hogy te nem vagy az, már csak a kérdés másokra mutogatí jellege miatt sem.

Fel kéne nőni...

2021. febr. 17. 00:58
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Normális férfiak ( akik amúgy léteznek), értékelik a normális nőket:) Tudni kell választani. Ha meg benézted, ami bárkivel megeshet, akkor lépj ki a kapcsolatból.
2021. febr. 17. 01:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!