Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden csaj alkalmazásban vezeti a vérzését, a szexet meg mindent?
A barátnőmnek van valami női naptára. Benne van a vérzése, annak a tünetei, a szexek, napra, időpontra pontosan, gumi/nem gumi, hány orgazmusa volt. Maszturbálás is benne van, meg a súlyát, a bevett gyógyszereket, a hangulatát, mindent ír. Komolyan van még ilyen nő? Ja és titkolja...
Mondjuk kb minden napra írt be masztit, ami biztos nincs így...
Hát de pont ez az, ez nem tipp. Plusz akinek nagyon rendszertelen a menzesze?
Nekem mindig úgy tűnt, hogy direkt le akarnak beszélni ezzel az abortuszról. Minél hamarabb érd el a 12 hetet, hát hozzáadunk párat.
#32 de az tipp, hogy maga a megtermékenyítés mikor történt. Mert a petesejt a ciklus 11. napjától a 16.-ig bármikor kiszabadulhat, ha ti a ciklus 12. napján voltatok együtt, nem tudhatod, hogy előző nap már volt egy érett petesejted, és akkor egyből megtörtént a megtermékenyülés, vagy csak 4 nappal később szabadult ki, és akkor a már ott várakozó spermiumok közül ért célba valamelyik. És ez pont a rendszertelen menzesz miatt könnyebbség, ha nagyon hosszúak a ciklusaid, akkor az ultrahangokon hozzáigazítanak utólag a hetekhez, de amúgy pont emiatt könnyű kiszámolni, hogy kb hány hetes terhességről beszélünk.
Amúgy lehet, hogy neked is igazad van az abortusszal, de attól még szerintem tényleg ezen alapul a dolog, hogy nem tudni biztosan sosem a peteérés pontos időpontját és a fogantatás pillanatát is csak becsülni lehet.
Én eddig naptárban vezettem, most hallok először applikációról. Le is töltöttem, bár, hogy mihez fog kezdeni az én rendszertelen havibajommal, azt nem tudom. :D Egyébként nyilván kell is, mert az orvos is kérdezi, ha úgy van.
Egyébként a szex vezetését is még értem, na, de a masztit? Ez már túlzás.
Nem én csak a kiadásaim vezetem, mire költők ami saját magamnak szól, napi kiadásokat írom, extra mint a lottó vagy ajándék valami barátnőnek névnapra stb.
Ilyeneket nem vezetek, emlékszem mikor volt és az erőssége is változó nálam.
30/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!