Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden csaj alkalmazásban vezeti a vérzését, a szexet meg mindent?
A barátnőmnek van valami női naptára. Benne van a vérzése, annak a tünetei, a szexek, napra, időpontra pontosan, gumi/nem gumi, hány orgazmusa volt. Maszturbálás is benne van, meg a súlyát, a bevett gyógyszereket, a hangulatát, mindent ír. Komolyan van még ilyen nő? Ja és titkolja...
Mondjuk kb minden napra írt be masztit, ami biztos nincs így...
A masztit leszámítva én is így vezetem. A menzeszt nyilván követem az appban, nagyon hasznos, értesítést küld, előre kiszámolja, mikor várható a következő, írja a peteérés valószínű időpontját, stb. Amikor a babával próbálkoztunk, az együttléteket is követtem, meg amikor voltak valami különleges tüneteim, akkor azokat is vezettem. Amíg nem kezdünk el próbálkozni a következő babával, addig szerintem csak a menzeszt fogom írni megint.
A barátnőd nagyon alapos, szerintem nem gáz ez, hogy így vezeti magáról a dolgokat. Sok mindent megtudhat utólag, hogy mi miért volt, pl a bevett gyógyszereknek van-e hatása a súlyára, a libidójára, hangulatára, stb. Plusz visszanézheti, hogy igen, ezt ma elfelejtettem bevenni, akkor most gyorsan pótolom. Szerintem ezzel nincs baj.
Azzal van baj, hogy te kutakodsz utána, miközben ő nyilvánvalóan szeretné ezt diszkréten kezelni. Hadd vezesse már úgy a dolgait a saját telefonjába, ahogyan azt ő akarja, nehogy már ezért cikizve legyen szerencsétlen.
Én azért vezetem a szexet napra pontosan, mert minden év végén összesítjük az átszexelt napokat a párommal :D
Plusz ha esetleg jönne a baba, akkor napra pontosan tudnánk.
"Azért, mert terhességnél egységesen mindig a legutolsó menzesz 1. napját számítják."
Ezt olvastam, totál kiakasztott. Ha tegyük fel, egy hónapban csak egyszer szexelt a pár, tehát a csoda kivételével minden tény azt állítja, hogy akkor fogant, akkor sem fogadják el?
Nekem is van alkalmazásom. :D de a szexet meg ilyeneket nem vezetek benne, mert minek.
Viszont hasznos, ha szól előtte, hogy mikor fog megjönni, mert én simán elfelejtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!