Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb 2 éve nincs semmilyen szexuális kapcsolatom a
férjemmel?
Ja és az lemaradt, egy kis "pajzánkodás" sem árt, ne direktbe kezdeményezd a szexet, pl. nem tudom miben alszol, de pl. én felvennék egy tangát egy kis trikóval és úgy takaróznék be h kint a fenekem. Lehet nála nem 1-2 nap után indulna be a folyamat, de ha nem meleg és nem csal meg akkor be kell hogy induljon előbb utóbb.
2021. febr. 15. 19:54
Egyszer láttam facebookon, hogy egy nő viagrát tett a férje italába, mert hogy nem voltak együtt már egy jó ideje. A nőnek bevállt bár nen tudom mennyire jó ötlet ez
2021. febr. 16. 01:57
33/67 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippet a tesztoszteronról, ezt érdemes lenne kivizsgáltatni...
eszemben sincs viagrát adni neki titokban :)
nem 2 év után jutottam el ide, csak nem azaz első gondolatom ha gondom van, hogy kiírjak egy kérdést a gyík-ra..
fél éve kb rákérdeztem, hogy kezdjek-e el itthon miniszoknyában mászkálni, sminkelni stb... nevetett.. átölelt és azt mondta ő így szeret ahogy vagyok meg ne változzak! :) (farmeros-sportos ruhákban érzem jól magam soha nem voltam "miniszoknyás"- tinikoromban sem..) ha most állnék neki így öltözködni azt hinné szeretőm van... :D
Nekem ez nem kerek. Annyira hiper-szuper a kommunikációtok szerinted, közben meg egy ilyen fontos kérdést húzol 2 évig? Mondja meg kerek-perec, hogy mi a szitu! Nem kíván? Szeretője van? Én ezért olyan balhét szítanék, hogy csak pislogna.
De ha jó neked ez a bizonytalanság, lelked rajta.
2021. febr. 16. 09:02
35/67 A kérdező kommentje:
attól hogy felemelem a hangom és elkezdek balhézni nem oldódik meg egy probléma.. attól inkább eltávolítjuk a másikat magunktól.. beszéltünk róla, nem is egyszer.. mégsem oldódik meg.. a leghasznosabb válasz tényleg a tesztoszteron probléma volt számomra, mert kétlem hogy szeretője lenne, szexen kívül minden téren kimutatja a szeretetét irántam...és nem azzal hogy ajándékokkal halmoz el :) csak pl mosogatok: átölel hátulról, leülünk egymás mellé már megfogja a kezem.. simogatja a lábam.. apró gesztusok, de ezek is fontosak, szóval kimutatja a szeretetét..
oké, de azt mondta, hogy nem kívánja a szexet? Hogy nincs igénye rá? És téged figyelembe vesz? Kielégít? Érdekli, hogy a te életben ez egy nagy űr???
2021. febr. 16. 10:59
Na jó.Ha ezeket csinálja ,átölel,sim ogatakkor azért tudod,hogy áll e a cerka!!
Csak érzed mikor hozzádbújik!!
És olyankor miert nem nyúlsz alá,vagy pippantox le a konyhában??
Lökd a konyhaasztalra és huzd le a gatyáját ellekezést nem türö módon,mit kerülgetitek egymást!!!
2021. febr. 16. 11:21
38/67 A kérdező kommentje:
irigylem azt a nőt-férfit akinek 3 gyerek mellett is van lehetősége spontán szexre... :) köszönöm a válaszokat..
2021. febr. 16. 20:04
40/67 A kérdező kommentje:
belegondoltam a szituba miközben amerikai konyhás-nappalis házunk van, a férjem odajön mikor mosogatok, átölel hátulról puszilgatja a nyakamat én erre miközben a gyerekeink pár méterre tőlünk játszanak-tv-t néznek lehúzom a gatyáját és "lepippantom" - ott előttük... vagy mikor leülünk egymás mellé a gyerekek szintén mellettünk "lógnak" megfogja a kezem, simogatja a lábam én meg alányúlok.. kemény-e... hááát.. inkább ezt kihagynám.. :D
Kapcsolódó kérdések: