Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb 2 éve nincs semmilyen szexuális kapcsolatom a férjemmel?

Figyelt kérdés
Szexen kívül egy tökéletes társ a férjem. Apaként, Férjként, egy szót se szólhatok.. beszélgetünk, vannak külön . és együtt is programjaink. Nem vagyunk "besavanyodva" , nincsenek problémák abból ha bármelyikünknek is külön programja van barátokkal, megadjuk egymásnak a szabadságot, tudom hihetetlenül hangzik, de soha nem veszekszünk semmin, mindent meg tudunk beszélni, szóval kívülállóként minket mindenki az ideális párnak tart.. de azt senki nem tudja hogy a szex már nem működik... már évek óta nem.. és a 44 évemmel úgy érzem még fiatal vagyok ahhoz hogy ez ne működjön.. tanácsokat szeretnék mit tegyek? lehet megcsal? jöhetnek ilyen hozzászólások is... tanácstalan vagyok és kicsit frusztrált ilyen téren.. szeretem és azt szeretném ha minden rendben lenne :) nem is tudom mit várok a hozzászólásokból.. de jó volt leírni--

2021. febr. 14. 23:04
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
100%
Ja és az lemaradt, egy kis "pajzánkodás" sem árt, ne direktbe kezdeményezd a szexet, pl. nem tudom miben alszol, de pl. én felvennék egy tangát egy kis trikóval és úgy takaróznék be h kint a fenekem. Lehet nála nem 1-2 nap után indulna be a folyamat, de ha nem meleg és nem csal meg akkor be kell hogy induljon előbb utóbb.
2021. febr. 15. 19:54
 32/67 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer láttam facebookon, hogy egy nő viagrát tett a férje italába, mert hogy nem voltak együtt már egy jó ideje. A nőnek bevállt bár nen tudom mennyire jó ötlet ez
2021. febr. 16. 01:57
 33/67 A kérdező kommentje:

köszönöm a tippet a tesztoszteronról, ezt érdemes lenne kivizsgáltatni...

eszemben sincs viagrát adni neki titokban :)

nem 2 év után jutottam el ide, csak nem azaz első gondolatom ha gondom van, hogy kiírjak egy kérdést a gyík-ra..

fél éve kb rákérdeztem, hogy kezdjek-e el itthon miniszoknyában mászkálni, sminkelni stb... nevetett.. átölelt és azt mondta ő így szeret ahogy vagyok meg ne változzak! :) (farmeros-sportos ruhákban érzem jól magam soha nem voltam "miniszoknyás"- tinikoromban sem..) ha most állnék neki így öltözködni azt hinné szeretőm van... :D

2021. febr. 16. 08:57
 34/67 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez nem kerek. Annyira hiper-szuper a kommunikációtok szerinted, közben meg egy ilyen fontos kérdést húzol 2 évig? Mondja meg kerek-perec, hogy mi a szitu! Nem kíván? Szeretője van? Én ezért olyan balhét szítanék, hogy csak pislogna.

De ha jó neked ez a bizonytalanság, lelked rajta.

2021. febr. 16. 09:02
 35/67 A kérdező kommentje:
attól hogy felemelem a hangom és elkezdek balhézni nem oldódik meg egy probléma.. attól inkább eltávolítjuk a másikat magunktól.. beszéltünk róla, nem is egyszer.. mégsem oldódik meg.. a leghasznosabb válasz tényleg a tesztoszteron probléma volt számomra, mert kétlem hogy szeretője lenne, szexen kívül minden téren kimutatja a szeretetét irántam...és nem azzal hogy ajándékokkal halmoz el :) csak pl mosogatok: átölel hátulról, leülünk egymás mellé már megfogja a kezem.. simogatja a lábam.. apró gesztusok, de ezek is fontosak, szóval kimutatja a szeretetét..
2021. febr. 16. 09:59
 36/67 anonim ***** válasza:
100%
oké, de azt mondta, hogy nem kívánja a szexet? Hogy nincs igénye rá? És téged figyelembe vesz? Kielégít? Érdekli, hogy a te életben ez egy nagy űr???
2021. febr. 16. 10:59
 37/67 anonim ***** válasza:
77%

Na jó.Ha ezeket csinálja ,átölel,sim ogatakkor azért tudod,hogy áll e a cerka!!

Csak érzed mikor hozzádbújik!!

És olyankor miert nem nyúlsz alá,vagy pippantox le a konyhában??

Lökd a konyhaasztalra és huzd le a gatyáját ellekezést nem türö módon,mit kerülgetitek egymást!!!

2021. febr. 16. 11:21
 38/67 A kérdező kommentje:
irigylem azt a nőt-férfit akinek 3 gyerek mellett is van lehetősége spontán szexre... :) köszönöm a válaszokat..
2021. febr. 16. 12:59
 39/67 anonim ***** válasza:
100%
:DDD
2021. febr. 16. 20:04
 40/67 A kérdező kommentje:
belegondoltam a szituba miközben amerikai konyhás-nappalis házunk van, a férjem odajön mikor mosogatok, átölel hátulról puszilgatja a nyakamat én erre miközben a gyerekeink pár méterre tőlünk játszanak-tv-t néznek lehúzom a gatyáját és "lepippantom" - ott előttük... vagy mikor leülünk egymás mellé a gyerekek szintén mellettünk "lógnak" megfogja a kezem, simogatja a lábam én meg alányúlok.. kemény-e... hááát.. inkább ezt kihagynám.. :D
2021. febr. 16. 20:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!