Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb 2 éve nincs semmilyen szexuális kapcsolatom a férjemmel?
Ha mindent meg tudtok beszelni, akkor ezt is.:)
De ha nem szeretnél erről a témáról társalogni, akkor lépj Te. Esetleg dobd fel a külsőd (smink,szexi fehérnemű), s csábítsd el.
Ha megcsalna azt szerintem éreznéd.
1: lehet nem is olyan jó az időérzékem mert ha elkezdek számolgatni már több mint 2 év :)
2: én próbáltam... kezdeményezni szexet-beszélgetést is erről.. voltak eü problémái is, amit kivártam.. vártam utána a kezdeményezést mert úgy éreztem neki kell kezdeményeznie amikor már rendben van.. háát várhattam.. beszélgettünk utána is, nagyon szeret (érzem is!) de a szex nem megy... és lehet hogy baromi hülyén hangzik de ezen kívül baromi jó a kapcsolatunk.. el nem hagynám senkiért :) de basszus baromi fiatal vagyok ahhoz hogy ne szexeljek többet :D
Esetleg egy párterápia, vagy szexológus felkérése mennyire opció?
Akar pszichológus vagy mentálhigiénés szakember
Hát ha olyan jó lenne a kommunikáció köztetek, akkor ezt is megtudnàtok beszélni. Ezen csak együtt tudtok változtatni.
De ő mondta már, hogy miért nem akarja? Magát a szexet nem kívánja vagy téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!