Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb 2 éve nincs semmilyen szexuális kapcsolatom a férjemmel?

Figyelt kérdés
Szexen kívül egy tökéletes társ a férjem. Apaként, Férjként, egy szót se szólhatok.. beszélgetünk, vannak külön . és együtt is programjaink. Nem vagyunk "besavanyodva" , nincsenek problémák abból ha bármelyikünknek is külön programja van barátokkal, megadjuk egymásnak a szabadságot, tudom hihetetlenül hangzik, de soha nem veszekszünk semmin, mindent meg tudunk beszélni, szóval kívülállóként minket mindenki az ideális párnak tart.. de azt senki nem tudja hogy a szex már nem működik... már évek óta nem.. és a 44 évemmel úgy érzem még fiatal vagyok ahhoz hogy ez ne működjön.. tanácsokat szeretnék mit tegyek? lehet megcsal? jöhetnek ilyen hozzászólások is... tanácstalan vagyok és kicsit frusztrált ilyen téren.. szeretem és azt szeretném ha minden rendben lenne :) nem is tudom mit várok a hozzászólásokból.. de jó volt leírni--

2021. febr. 14. 23:04
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindent meg tudtok beszélni, akkor ezt miért nem?

Illetve, ha sehogy sem működik a dolog, akkor én áttérnék a nyitott házasságra. Ha mindent meg tudtok beszélni, akkor ezt is.

2021. febr. 15. 09:34
 22/67 anonim ***** válasza:
100%

Ahol a "smink, szexi fehérnemű" újdonság, ott krva nagy bajok vannak.

Az, hogy nem veszekedtek csak annyit jelent, hogy mindketten szartok a másikra.

2021. febr. 15. 11:32
 23/67 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem meg baromira van neki valakije.Eltávolodott tőled sexuálisan. Mint feleség jó vagy neki,nincs vita veszekedés,2 éve sex sincs és ebből sincs semmi féle bonyodalom,néha felhoztad neki a témát, de ő lerázott valami dumával.Egyértelmű,hogy szeretője van akivel csodálatos a sex,viszont a harmonikus családi életet veled éli meg.Most vagy homokba dugod a fejed és azt meséled be magadnak,hogy minden oké nincs senkije és vele maradsz így,vagy pedig keresel egy sex partnert aki kielégíti a sexuális vágyaidat és te is haza mész utána a ,,boldog házasságodba"

Bár sex nélkül boldog házasság azt nem tudom hogyan.....

2021. febr. 15. 11:54
 24/67 anonim ***** válasza:
88%

#23 Ez sztem hulyeseg, akinek szeretoje van, az otthon levarrja az asszonyt is, emgpedig 2 okbol:

1. ne gyanakodjon

2. mivel valtozatosabb a szexualis elete, otthon is motivaltabb lesz

2021. febr. 15. 11:56
 25/67 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell az asszonnyal semmit sem csinálnia,mivel elmondása szerint tökéletes a kapcsolatuk.Most 2 év sex után gondolta kiírja magából,hogy ez amúgy így lehet,hogy nem oké,és valahol ő is gondol a megcsalásra.Ugyanis,ha mindent megtudnak beszélni akkor pont ezt miért nem?Mért az a válasz,hogy sok a munka fáradt vagyok....tipikus pasi duma,ha nem akar az asszonytól semmit.De ez az én meglátásom,ne legyen igazam :)
2021. febr. 15. 12:01
 26/67 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek, a férjem is "fiatal" 46 éves

20-as természetesen csak a pénzéért vagyok vele... mi másért lennék... sajnállak, hogy ilyen tapasztalataid vannak a nőkkel...

hát majd kiderül mire jutunk, megpróbálok még vele beszélni aztán eldöntöm j-e nekem szex nélkül is így, vagy lelépjek (ahhoz meg minden más túl jó) mert megcsalás nem opció.. nem tudom.. majd kiderül mi lesz velünk.. köszi még egyszer mindenkinek

2021. febr. 15. 14:28
 27/67 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy magabiztos,tulsagosan bizonytalanlodsz! Sokkal jobban ki kéne allnod az erdekeidert!
2021. febr. 15. 16:41
 28/67 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy tipp, de szerintem alacsony tesztoszteron szint lehet a dolog mögött.

[link]

2021. febr. 15. 17:03
 29/67 anonim ***** válasza:
100%
De az nem normalis h 2 éve nincs semmi es ez a nő most ebredt fel!
2021. febr. 15. 18:06
 30/67 anonim ***** válasza:
76%
Egyértelmű, hogy nem kíván. Nem látja benned a nőt, hanem a barátot, testvért, lelkitársat. Ne haragudj, nem akarlak megbántani, csak így kérdés alapján nem tudom mennyit adsz magadra. Lehet egy új frizura, manikűr, kozmetikus, nőies ruhák, szolid smink, jó parfüm meghoznák a hatását. Az egyszeri direktbe felvett szexi fehérnemű szerintem nem elég vágykeltő.
2021. febr. 15. 19:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!