Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb 2 éve nincs semmilyen szexuális kapcsolatom a férjemmel?
Ha mindent meg tudtok beszélni, akkor ezt miért nem?
Illetve, ha sehogy sem működik a dolog, akkor én áttérnék a nyitott házasságra. Ha mindent meg tudtok beszélni, akkor ezt is.
Ahol a "smink, szexi fehérnemű" újdonság, ott krva nagy bajok vannak.
Az, hogy nem veszekedtek csak annyit jelent, hogy mindketten szartok a másikra.
Szerintem meg baromira van neki valakije.Eltávolodott tőled sexuálisan. Mint feleség jó vagy neki,nincs vita veszekedés,2 éve sex sincs és ebből sincs semmi féle bonyodalom,néha felhoztad neki a témát, de ő lerázott valami dumával.Egyértelmű,hogy szeretője van akivel csodálatos a sex,viszont a harmonikus családi életet veled éli meg.Most vagy homokba dugod a fejed és azt meséled be magadnak,hogy minden oké nincs senkije és vele maradsz így,vagy pedig keresel egy sex partnert aki kielégíti a sexuális vágyaidat és te is haza mész utána a ,,boldog házasságodba"
Bár sex nélkül boldog házasság azt nem tudom hogyan.....
#23 Ez sztem hulyeseg, akinek szeretoje van, az otthon levarrja az asszonyt is, emgpedig 2 okbol:
1. ne gyanakodjon
2. mivel valtozatosabb a szexualis elete, otthon is motivaltabb lesz
köszi mindenkinek, a férjem is "fiatal" 46 éves
20-as természetesen csak a pénzéért vagyok vele... mi másért lennék... sajnállak, hogy ilyen tapasztalataid vannak a nőkkel...
hát majd kiderül mire jutunk, megpróbálok még vele beszélni aztán eldöntöm j-e nekem szex nélkül is így, vagy lelépjek (ahhoz meg minden más túl jó) mert megcsalás nem opció.. nem tudom.. majd kiderül mi lesz velünk.. köszi még egyszer mindenkinek
Csak egy tipp, de szerintem alacsony tesztoszteron szint lehet a dolog mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!