Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket ez zavarna?

Figyelt kérdés

Sziasztok a minap pakolásztam a párom holmiai között es tálaltam fent a szekrényébe es dobozt

Megnéztem es a volt barátnőjétől kapott -fotok vannak benne.. 5 eve volt vele

Nem tartott vele utanna semmilyen kapcsolatot

Nincs okom arra hogy féltékeny legyek mert abba biztos vagyok hogy azt a szakaszát az életének lezárta

De kicsit meglepetek a döglik amiket tálaltam

Kicsit rosszul esett..

Ti mit gondoltok erről?

Kikene akadnom es szolni neki?

Ti hogy kezelnetek ezt?

2021. febr. 14. 14:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én sem dobtam ki mindent, + mivel 7 évig együtt voltam az exemmel, nagyon sok közös kép van fent a felhőben. Nem fogom kitörölni, mert az életem része volt. Ezzel az erővel törölhetném szó szerint az összes képemet az elmúlt évekből, mert mindenhol vele voltam. Ilyen az élet, a múltat nem lehet semmissé tenni. És nem is kell.
2021. febr. 14. 20:29
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nezd,én elváltam.Rengeteg fotóm van.Rajta van a volt feleségem is,gyerekek,különféle nyaralások,bulik stb..Ez része az életemnek.

Ezt lezártam,de megtörtént.

Nem lehet elfelejteni.Nem is akarom,miért?Attól mert,ha elégetem,vagy kidobom,és nem látom a képeket,még emlekszem dolgokra.

Két cipősdoboznyi fotó a szekrényben.

Mikor pakolasztunk ,akkor került elő.Ráadasul a párom volt az,aki belenézegetett,és érdeklődve kérdezgetett,hogy mikor ,hol stb..

2021. febr. 15. 09:01
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia, egy kicsit a párod szemszögèből írok, én nő vagyok ès nekem is van ilyen dobozom, valahova elraktam már nem is emlèkszem, pontosan szakítás után.

Karkötő, maci meg kèpkeret kèppel ha jól emlèkszem. Nem volt szívem kidobni ezeket az aranyos tárgyakat, amiket valaha nagyon szerettem. Viszont nem is akartam minden nap szem előtt tudni így ez egy köztes megoldás volt. Ha kutakodna a párom talán megtalálja ezt a dobozt, de semmi oka nem lenne fèltèkenykedni. Évek óta nem is láttam az exet, nem is akarom, de tény hogy az életem része volt és kitörölni sem tudom. Majd öregkoromban ha előkerül jó lesz nosztalgiázni és vissza gondolni az èletemre, csak ez volt a fejemben,amikor elraktam a dolgokat. Ne kelts felesleges vitát köztetek, ez semmiség :)

2021. febr. 15. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!