Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket ez zavarna?
Sziasztok a minap pakolásztam a párom holmiai között es tálaltam fent a szekrényébe es dobozt
Megnéztem es a volt barátnőjétől kapott -fotok vannak benne.. 5 eve volt vele
Nem tartott vele utanna semmilyen kapcsolatot
Nincs okom arra hogy féltékeny legyek mert abba biztos vagyok hogy azt a szakaszát az életének lezárta
De kicsit meglepetek a döglik amiket tálaltam
Kicsit rosszul esett..
Ti mit gondoltok erről?
Kikene akadnom es szolni neki?
Ti hogy kezelnetek ezt?

Nem kéne a cuccai közt pakolászni.
Nem veszi elő, nem hozakodik elő vele.
Miért kéne kitörölnie és megtagadnia a múltját?
Neked semmi, de semmi emlék sincs a volt barátaidtól?

Engem is zavarna.
Én minden képet, ajándékot, kacatot, ruhát kidobok/törlök, ami az extől van.
(Na jó, majdnem. Pl.: Az egyik órám ajándék az egyik exemtől. És kidobni nagyon drága lenne, eladni meg sajnálnám, mert már nem kapni.)

Nekem is vannak eletem reszei voltak emlékek megha el is multak. Nem amnéziásan mult nelkul lepunk kapcsolatba.
En ia tisztelem a masik magánszferájat ő is az enyémet.
Max hazassàg koltozes gyerekvállalás eseten lenne fura ha mondjuk képeket hozogat az exrol.

1. Nem kutatnék a cuccai között.
2. Nem véletlenül van egy dobozban, a szekrényben. Lehet arra sem emlékszik, hova tette.
3- Ha mégis emlékszik, azért van ott, mert nem érdekli, de kidobni nem akarja, hiszen mégis csak az ő életének egykori szakaszát jelentik.
Ennyi, nem kell túlkombinálni, meg kiakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!