Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket ez zavarna?

Figyelt kérdés

Sziasztok a minap pakolásztam a párom holmiai között es tálaltam fent a szekrényébe es dobozt

Megnéztem es a volt barátnőjétől kapott -fotok vannak benne.. 5 eve volt vele

Nem tartott vele utanna semmilyen kapcsolatot

Nincs okom arra hogy féltékeny legyek mert abba biztos vagyok hogy azt a szakaszát az életének lezárta

De kicsit meglepetek a döglik amiket tálaltam

Kicsit rosszul esett..

Ti mit gondoltok erről?

Kikene akadnom es szolni neki?

Ti hogy kezelnetek ezt?

2021. febr. 14. 14:38
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat dolgok *
2021. febr. 14. 14:39
 2/13 anonim ***** válasza:
68%

Nem kéne a cuccai közt pakolászni.

Nem veszi elő, nem hozakodik elő vele.

Miért kéne kitörölnie és megtagadnia a múltját?

Neked semmi, de semmi emlék sincs a volt barátaidtól?

2021. febr. 14. 14:46
 3/13 anonim ***** válasza:
17%
Engem zavarna.. Emlékek igyis úgyis vannak az ember fejében, nem érezném szükségét soha, hogy kézzel fogható emlékeket orizgessek..
2021. febr. 14. 14:47
 4/13 anonim ***** válasza:
10%

Engem is zavarna.

Én minden képet, ajándékot, kacatot, ruhát kidobok/törlök, ami az extől van.

(Na jó, majdnem. Pl.: Az egyik órám ajándék az egyik exemtől. És kidobni nagyon drága lenne, eladni meg sajnálnám, mert már nem kapni.)

2021. febr. 14. 14:54
 5/13 anonim ***** válasza:
84%
Csak akkor zavarna, ha időnként elővenné és nézegetné őket. Ha egyszer a szakítás után elrakta őket és azóta is ott áll, akkor nem. Lehet már rég el is felejtette, hogy ott van, ilyen miatt szerintem felesleges kiakadni. Főleg mivel írtad is, hogy semmi okot nem adott a féltékenységre és a kapcsolatot se tartja az exével.
2021. febr. 14. 15:13
 6/13 anonim ***** válasza:
89%

Nekem is vannak eletem reszei voltak emlékek megha el is multak. Nem amnéziásan mult nelkul lepunk kapcsolatba.

En ia tisztelem a masik magánszferájat ő is az enyémet.

Max hazassàg koltozes gyerekvállalás eseten lenne fura ha mondjuk képeket hozogat az exrol.

2021. febr. 14. 15:14
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
A mult az az o multja, nem lehet kitorolni es nem is kell. Ne foglalkozz vele, ez is egy szakasza voot az eletenek, azt mondod lezarta, akkor had maradjanak emleki. Semmit nem jelent a novore nezve.
2021. febr. 14. 15:14
 8/13 anonim ***** válasza:
70%
A párod nem a tulajdonod, vagy elfogadod vagy elhagyod. Féltékeny vagy egy fotóra vagy egy tárgyra? Nem a párodban van a hiba. Ha az én párom emiatt hisztizne, csomagolnék és mennék. Miért? Mert nem egyezik a világ képünk, más szellemi és morális szinten állunk. A boldogságát ne tőlem várja, hanem először béküljön ki önmagával. Persze ezt sokan nem értik, de nem is baj, jó indikátor hogy nem őt keresem.
2021. febr. 14. 15:21
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
Az zavarna, hogy matatsz a cuccaim közt, amit még én sem veszek elő.
2021. febr. 14. 15:58
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem kutatnék a cuccai között.

2. Nem véletlenül van egy dobozban, a szekrényben. Lehet arra sem emlékszik, hova tette.

3- Ha mégis emlékszik, azért van ott, mert nem érdekli, de kidobni nem akarja, hiszen mégis csak az ő életének egykori szakaszát jelentik.

Ennyi, nem kell túlkombinálni, meg kiakadni.

2021. febr. 14. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!