Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez milyen viselkedés?

Figyelt kérdés

Régóta bantanak dolgok a férjemmel kapcsolatban.

De már nem hozom fel őket, mert százszor atragott problémák és tudom, max két hétig változtat, utana úgyis elfelejti, ugyanolyan lesz. Tök felesleges.

Most ideges lett hogy en nem vagyok vele sose kedves mostanában. Erre elmondtam hogy mi bánt, és ő felháborodik hogy nem így van...

Mondom én ezeket érzem.

De ez nem így van. És meg van teljesen sértődve...

Konkrétan az, hogy ugy érzem, én csak adok, de nem kapok.

Itthon vagyok gyerekkel, mégis mindig bármit kér, ugrok neki, ha kér valami kaját, meg főzöm másnap, ha bármit kér, hozom. Ha boltba megyek, gondolok ra, hozok neki meglepetést. Finomságot amit szeret. Reggelit készítek neki, mire jön a munkából.

Én egyszer kértem reggelit, csak hümmögött.

Utana latta hogy rosszul esett, es mondta jó, akkor holnap csinál, én meg mondtam, nem kell köszi. Es legközelebb azt hozza fel hogy o megkerdezte akarok e reggelit es azt mondtam nem...

Akkor pl ma Valentin nap. Annyira nem érdekel, de szívesen vettem volna egy csokit. Vettem en is neki apróságot. Erre ő azt hozza fel, nélkülem nem megy sehova vásárolni, meg boltba. (tenyleg ritkán, de pl most pénteken pont volt)

Ő mikor venne nekem bármit is.

Stb hülye kifogások es felháborodas.

Ja meg en a szemére vetem hogy nem mentünk ma sehova, mikor még dél van. Mikor tudom hogy lebeszelte már a haverjaval,hogy délután megyünk át hozzá. Es azt érezteti velem hogy en vagyok a hibás, honnan tudom hogy o nem akart valamit csinálni délután...

Meg először azt mondja ő kérdezte mit akarok csinálni ma es mondtam hogy semmit, meg nemtudom. Mikor nem így volt, mondtam, pl sutizobe elmehetunk.

Erre fel ora múlva úgy hozza ki hogy en honnan tudom hogy o nem akart oda menni... Bármi van, a hibás en vagyok, meg en érzem rosszul.

De leginkább nem a mai napon van a hangsúly. Hanem minden máson.

2021. febr. 14. 12:05
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősek a szófordulatok, szerintem te már kérdeztél. Akkor megfogadtad a tanácsokat?

Te mit vársz? Kapsz egy varázsfőzet receptet, és ő lesz tőle a szőke herceg fehér lovon?

Azt tudom írni, hogy ne b.gasd feleslegesen, úgyse visz előre. Fogadd el, hogy ő ilyen, és alakítsd te úgy a saját életed, hogy neked jó legyen.

Válni úgyse fogsz. Ő is tudja, pont ezért ilyen.

2021. febr. 14. 13:32
 22/27 A kérdező kommentje:

Mar az is volt hogy előre szóltam pár nappal, szeretnék egy virágot kapni. Semmi. Nem kaptam.

Nekem is elég lenne ha reggel amikor adtam neki az apróságot, azt mondja. Es te mit szeretnél? Elmenjunk valahova?

De semmi. Köszi, boldog Valentin napot. Ennyit mondott.

Amúgy valakinek ez oké hogy semmi ajándék, meglepetés? Egy párkapcsolatban ez egy így normális? Akkor hogy fejezi ki a szeretet?

2021. febr. 14. 13:48
 23/27 A kérdező kommentje:

20asnak még : sokszor én is megbeszéltem vele. Mondtam, nagyon szeretnék egy tortát a szülinapomra. Semmi mást. Süssön vagy vegyen vagy akármi.

Minden hiába.

2021. febr. 14. 13:50
 24/27 anonim ***** válasza:
91%
Nem érted hogy nem fog változni?! Ha a fejed tetejére állsz, akkor sem! Ez van. Szívás. Nyiss új lapot, és hanyagold a pcsába ezt az embert.
2021. febr. 14. 13:52
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem érti és nem is fogja soha érteni. Nála a szeretet kifejezése tárgyak kapásából áll. Olyan mint egy kisgyerek.

2021. febr. 14. 14:26
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

#22:

Van egy könyv, az Egymásra hangolva. Az öt szeretetnyelvről szól.

Sokat segítene, hogy kiderítsd, mivel mutatja ki a szeretetét.

Lehet, hogy zokszó nélkül vállal plusz munkát, hogy több pénz jusson a családra.

Lehet, hogy a legjobban azt szereti, ha otthon vagytok ketten.

Ezt neked kell kideríteni. Lehet, hogy ő próbálja kimutatni, csak nem a te szeretet nyelveden.

Gondolatot olvasni nem fog, ez biztos. Ha te akarsz reggelit, akkor mondd azt. De te azt mondtad, hogy nem akarsz, utána duzzogsz, hogy azt csinálta, amit mondtál.

Romantikázni akarsz? Mondd el, hogy KONKRÉTAN mit akarsz. "Béla, este menjünk el picit sétálni, romantikára vágyok". Ennyi. Nem célozgatni kell duzzogni. Ha ezt nem adja meg neked, akkor ideje gondolkodni, hogy élsz meg egyedül a gyerekekkel, mert úgyis elváltok.

2021. febr. 14. 14:28
 27/27 anonim ***** válasza:
83%

"akkor ideje gondolkodni, hogy élsz meg egyedül a gyerekekkel, mert úgyis elváltok."

Nos, igen. Eljön azaz idő, amikor a férj megunja, hogy azért cseszteti, amilyen sosem volt. És a kérdező ezt a kezdetektől tudta, de nem tudja még most sem felfogni. Sötét, mint az éjszaka.

2021. febr. 14. 14:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!