Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez milyen viselkedés?

Figyelt kérdés

Régóta bantanak dolgok a férjemmel kapcsolatban.

De már nem hozom fel őket, mert százszor atragott problémák és tudom, max két hétig változtat, utana úgyis elfelejti, ugyanolyan lesz. Tök felesleges.

Most ideges lett hogy en nem vagyok vele sose kedves mostanában. Erre elmondtam hogy mi bánt, és ő felháborodik hogy nem így van...

Mondom én ezeket érzem.

De ez nem így van. És meg van teljesen sértődve...

Konkrétan az, hogy ugy érzem, én csak adok, de nem kapok.

Itthon vagyok gyerekkel, mégis mindig bármit kér, ugrok neki, ha kér valami kaját, meg főzöm másnap, ha bármit kér, hozom. Ha boltba megyek, gondolok ra, hozok neki meglepetést. Finomságot amit szeret. Reggelit készítek neki, mire jön a munkából.

Én egyszer kértem reggelit, csak hümmögött.

Utana latta hogy rosszul esett, es mondta jó, akkor holnap csinál, én meg mondtam, nem kell köszi. Es legközelebb azt hozza fel hogy o megkerdezte akarok e reggelit es azt mondtam nem...

Akkor pl ma Valentin nap. Annyira nem érdekel, de szívesen vettem volna egy csokit. Vettem en is neki apróságot. Erre ő azt hozza fel, nélkülem nem megy sehova vásárolni, meg boltba. (tenyleg ritkán, de pl most pénteken pont volt)

Ő mikor venne nekem bármit is.

Stb hülye kifogások es felháborodas.

Ja meg en a szemére vetem hogy nem mentünk ma sehova, mikor még dél van. Mikor tudom hogy lebeszelte már a haverjaval,hogy délután megyünk át hozzá. Es azt érezteti velem hogy en vagyok a hibás, honnan tudom hogy o nem akart valamit csinálni délután...

Meg először azt mondja ő kérdezte mit akarok csinálni ma es mondtam hogy semmit, meg nemtudom. Mikor nem így volt, mondtam, pl sutizobe elmehetunk.

Erre fel ora múlva úgy hozza ki hogy en honnan tudom hogy o nem akart oda menni... Bármi van, a hibás en vagyok, meg en érzem rosszul.

De leginkább nem a mai napon van a hangsúly. Hanem minden máson.

2021. febr. 14. 12:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
93%

"Mindig ilyen volt, de azt hittem tanul belőle."

Igen, te is meg még mások is itt bsszák el. Várják és hisznek a nemlétező csodában. Utána meg sírnak, mert az álom nem vált valóra.

2021. febr. 14. 12:54
 12/27 A kérdező kommentje:

Sajnos nem ilyen egyszerű "lépni".

Meg en annak a híve vagyok, ha valami nem működik, akkor nem eldobjuk hanem meg javítjuk...

2021. febr. 14. 12:55
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
De ő eleve ilyen volt,nem megjavítani hanem megváltoztatni akartad. Hiába teszel bármit is,ha ő ilyen személyiség...
2021. febr. 14. 12:56
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen, pazarolj még nyugodtan időt, energiát a csodára.

Mivel ő mindig ilyen volt, fejre is állhatsz, akkor sem fog magán változtatni. Miért tenné? Így is vele vagy.

2021. febr. 14. 12:59
 15/27 anonim ***** válasza:
88%
#12: anyagilag is függsz / függtél tőle?
2021. febr. 14. 13:00
 16/27 A kérdező kommentje:

Anyagilag konkrétan nem tart el, van állásom, fizetésem, de nyilván abból eltartani 2 gyereket nem nagyon lehet.

Nem értem hogy lehet valaki ilyen... Miért nem érdekli az én erzesem? Hogy en mire vágyom?

2021. febr. 14. 13:06
 17/27 A kérdező kommentje:
Ez komolyan egy jogos kifogás hogy ő nem jár boltba, mikor venne nekem valamit? Hat nyugodtan mondhatna, na leugrom venni valamit, vagy elviszi s gyereket setalni es közben bemennek a boltba. Ennyi
2021. febr. 14. 13:07
 18/27 anonim ***** válasza:
79%

46 éves múltam, de még ennyi év alatt sem sikerült rájönnöm, hogy miért akarják a másikat olyan viselkedésre kényszeríteni, ami nem jellemző rájuk. Minek mentél hozzá, ha nem tudtál a személyiségével megbarátkozni? Miért gondoltad, hogy majd miattad úgy fog viselkedni, ahogyan nem szeretne egy kiforrott jellemmel rendelkező ember?

N

2021. febr. 14. 13:08
 19/27 anonim ***** válasza:
76%
Nem volt soha romantikus, ajándékozós típus. Akkor most min is csodálkozol? Keress nyálasabbat, mert anno nem jól választottál férjet.
2021. febr. 14. 13:14
 20/27 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező, én sem kaptam semmit a férjemtől, mert nem szóltam neki 3x a héten, hogy vegyen valamit. 1-2x felvetettem az ágyba reggeli ötletét, de annyira nem jut eszébe, hogyha nem erőltetem, akkor nem csinálja. Vannak akik maguktól romantikusak, a férjem nem az.

De ezek nem nagy problémák ténylegesen. Én pl. ha akarok szülinapomra/nőnapra/Valentin napra valamit, akkor MEGBESZÉLEM a férjemmel, mert különben lazán elfelejti. Attól még szeret és szeretné, ha boldog lennék, ha megkérem, hogy csináljon valamit, akkor megteszi vagy legalábbis jön velem. Tőlem előre megkapta a Valentinnapi ajándékát már szerdán, most mondta, hogy mi lenne, ha elmennénk virágot venni nekem, mert nem vett semmit (pedig kétszer szóltam XD) közben a nagyimnak is vesz egy csokorral XD

De legalább próbálkozik, volt mikor én is kiborultam rajta és akkor még csak nem is próbálkozott...

2021. febr. 14. 13:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!