Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk elhagynátok a barátnőtöket ha hízna majdnem 20 kilót?
Így látatlanban, hogy még egy barátnőmmel sem éltem át ilyet, szerintem aki csak úgy felszed 20 kilót, az nem véletlenül csinálja, hogyha nem játszik közre betegség vagy terhesség.
Biztos, hogy inkább addig nyaggatnám, amíg nem futunk minden nap együtt egy órát a háztömb körül. Meg persze megkérdezném, hogy miért csinálta. Sportos srác vagyok és nem csak a külsőt nézem, de 20 kiló nem tudom hogy jöhet fel "csak úgy".
a fogyás meg a diéta nem arról szól hogy alig eszünk, azzal csak kikészíted magad...
kicsit tekerd lejjebb -> Fogyás (nem csak testépítőknek - átlagembereknek)
Hát én csak 12 híztam, de nekem kellett !!!!és én meg sehogy nem tudtam hízni évekig ...:( aztán Béres csepp és konditerem , sikerült produkálnom mindezt 4 hónap alatt !
Ami a legfontosabb az a 20 kg ne a párodnak legyen jó, hanem neked !!! Ha te így nem érzed jól magad, akkor tégy ellen ! Azzal egyet értek, hogy csupán diéta és nem eszel, na ennyivel nem lehet fogyni, sportolni kell, nagyon jó a spinnig !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!